29 mars, 2024
Okategoriserade

Sunshine Awards

Jag har faktiskt ”glömt bort” att jag fått 3 Sunshine Awards senaste veckorna!! Jag blir verkligen glad att ni tänker på mig och min blogg, att ni gillar den!

Nomineringar

Från Nageldraken

Vacker & Underbar – Karin, som driver Nail Mail, har en väldigt personlig blogg med bl a jättefina fotografier!

Från StyleFile Beauty Blog

Vacker&Underbar – Karin har jag nyss börjat följa och jag känner igen mig mycket i henne. Hon verkar vara en företagsam bloggare som jag hoppas få följa länge till!

Och slutligen från Malin Cronas nya Sminkbloggen

Vacker & Underbar. Karin, som också ligger bakom den roliga nagellacksprenumerationstjänsten (tjoho, veckans längsta ord?) Nailmail, har en blogg vars känsla jag tycker mycket om. Det är inte bara tjo och glam, utan lite eftertänksamt, lite långsammare. Där hela livet får plats. Så som vi människor oftast är. En människa som vill lite mer. Svår att inte tycka om.

Jag har hela dagen idag känt mig helt fel. Eller att nånting är fel, men jag kan inte förstå vad det skulle vara. Det känns som att jag ”push away people”, vad sjutton blir det uttrycket på svenska? Stöter bort folk? Just det, stöter bort. Nailmailfikat var en välkommen stund med trevliga människor, men det är jobbigt att vara hemma själv. Jag önskar det fanns något mer.

Så, att få dessa nomineringar gör mig så himla glad!! TACK! Framförallt Malins nominering gör mig väldigt rörd, hon har liksom fattat hela mig och hela min blogg.

Nu är ju reglerna sådana att man ska nominera några bloggar tillbaka. Gah, det är ju så svårt! Så jag tänker inte gör det, utan alla som kommenterar här hos mig och som läser min blogg är värda en stor, fet solros rakt upp i nyllet! Tack för att du läser här hos mig!

Uppdatering:

Oooh, jag hade fått en till!

Från Pamsan på ClawsInColor

Vacker & Underbar. Såklart ska Karin få en award. Man vet aldrig vad nästa inlägg handlar om och jag älskar att hon är så personlig. Att mejkerna är superfina och att hon har ett mycket trevligt företag är bara en bonus :) .

2 tankar på “Sunshine Awards

  1. Du har fått en award av mig med. Egentligen trodde jag inte att jag skulle orka kommentera hos de som fått award av mig men nu är jag ju ändå här. :)

Kommentarer är stängda.