Jag testade Doves Overnight Cremè igår trots allt. Kanske borde jag ha låtit håret torka en aning innan jag gick och la mig, det är fan inte mysigt att sova med blött hår. Men förutom det tycker jag det fungerade bra. Nej, kudden var inte kladdigt och ja, håret är mjukt! Mjukt som en babystjärt eller nåt sånt.

Jag vet inte om den långtverkande effekten är bättre eller sämre än andra inpackningar, men eftersom denna får verka så länge ger den verkligen resultat. Denna ska jag absolut ha i håret en gång i veckan så får vi se vad som händer. Hittills är jag nöjd och du bör kunna få tag i den nu i affären.

Okategoriserade
  1. Sån skulle nog jag och mitt fetblekta hår behöva.
    Hittade inte mitt proteinshampoo i bröten imorse, så jag fick ta ett vanligt Niveashampoo, som förvisso är bra annars, men inte om håret är så här skadat. Det kändes som tuggummi! :O

  2. Kolla om de har kommit in då, för denna skulle nog passa dig bra! Och tuggummihår är vidrigt, hade det för två år sedan när mitt hår var sönderblekt… usch…

Comments are closed.