28 april, 2024
Okategoriserade

På resande fot

Just nu sitter jag på buss 48 på väg mot Linköping. Jag ska träffa min vän Ina, som också råkar vara kbt-terapeut, för att fika lite. Hon har haft det lite tufft senaste halvåret med ett psyko till pojkvän så ja, hon har haft lite problem med bostad etc. Nu bor hon visst i en kolnistuga, hmm…

Det blev inget firande med Anders idag heller, får ta det i helgen. :) Vi ska till Stockholm där Anders ska hålla en föreläsning på Juniorhandelskammaren. Kul!

Nå, innan jag gick till bussen tittade jag på allra första avsnittet av Beverly Hills 90210. Herregud alltså! Var det 92 nånting det började? Jag minns det som det viktigaste att se på under högstadiet iaf. Ja jösses…

Nå, ta hand om er!

3 tankar på “På resande fot

  1. Åh,jag måste också kolla på gamla Bevvan-avsnitt. Varenda kotte såg det ju när det begav sig och det var alltid massor av diskussioner i plugget dagen efter. Får nog bli ett av helgens projekt! :-)
    .-= » Nailtastics senaste inlägg: En liten lackleverans =-.

  2. Hi, hi! Jag har också hittat de gamla Bevvan-avsnitten på eftermiddagarna ibland när lillprinsen tar en tupplur. Jag var fullkomligt slav under Bevvan på högstadiet, nu sitter man liksom med skämskudden framför ansiktet… Tihi! :)

Kommentarer är stängda.