29 mars, 2024
Okategoriserade

Do you accept a check?

Åh vad jag älskar att shoppa med presentkort när man bestämt sig för vad man ska köpa!

Jag behövde shoppa lite tyckte jag, så på H&M där jag hade presentkort på 550 kr köpte jag ny hårfärg och Boots No 7 nattkräm, Time Resisting. Jag vet inte om den är bra eller dålig, men jag ville unna mig en kräm i mellanskiktet så det blev den istället för en från Nivea tex. 295 kr kostar den iaf på H&M.

Sedan styrde jag kosan mot Kicks där jag ju hade ett presentkort på 300 kr. Där blev det grejer från Clinique istället. City Block Sheer med spf 25 för 210 kr och Anti-Blemish Solution. Jag hittade ingen annan dagkräm med högre spf, får använda denna så länge.

2 tankar på “Do you accept a check?

  1. Du kan ju alltid kombinera med en foundation med solskyddsfaktor också. Jag gick hela sommaren förra året med dels spf 25 i dagkrämen och dels spf 15 i mitt mineralpuder och det var nästan för mycket, jag var albylblek hela sommaren…

    1. Lina: Jo, jag använder alltid foundation med spf. Men du får inte mer effekt av att dubbla, utan det är alltid den produkt med högst spf som gäller. Dessutom måste man ha ett ordentligt lager, är krämen för tunt lagd halveras effekten.

Kommentarer är stängda.