20 april, 2024
Okategoriserade

Mingel på Bright East

Minglet på Bright East. Anders sitter i nedre vänstra bilden, pratar med Christian från Lead. Jag är ytterligare till vänster utanför bild.

 

Nyss hemkommen från denna omgångs Bright East. Jag har så oerhört svårt för mingel, känner igen en massa människor från tidigare mingel men pratar aldrig med någon. Klarar det inte! Så idag blev det en macka med grillad kyckling (ooh, blir intressant att se vad som händer med magen inatt!) och lite snack med en man från Lead och en kvinna från Universitetet men sedan gick jag hem. Fattar inte hur folk klarar av att mingla i detta bakgrundsbuller med en DJ och grejer? Både Cnema och Visualiseringscenter C är så grymt coola dock, kul att se hur dessa gamla industrilokaler lever upp.

Peter Sundh var jätteintressant, men så har jag använt The Pirate Bay och är anhängare av själva idéen. Dock är han kanske lite väl självförhärligande, allt han gör är rätt och alla andra är dumma i huvudet. Lite tröttsamt i längden att lyssna på.

Dock har han också skapat en tjänst som heter Flattr, det handlar om att stötta de bloggare/fotografer/musiker/illustratörer/författare/etc som finns där ute och som inte får något betalt idag. Du sätter in tex 100 kr på ett konto varje månad, sedan trycker du på en knapp hos 1-10-1000 personer och din summa pengar fördelas mellan dessa personer du vill stötta. En bra idé och jag hoppas den ska slå igenom stort.

Undrar hur många tusenlappar jag förlorade på att inte kunna mingla ikväll? Mååånga säkert… Just shoot me.

 

4 tankar på “Mingel på Bright East

  1. Hmmm – du pratar om komfortzon vad gäller nagellack – jag säger detsamma vad gäller mingel ! Våga pröva ! ingen av oss dör av att prova något nytt. Våga kliva utanför din mask, eller ta på dig en och spela en roll. Glöm bort privata Karin ett tag. Kramis

    1. Inte så jävla lätt när man inte hör vad någon säger och jag inte vågar ta i med rösten för att höras själv. Ge mig en tyst lokal och jag är mer på. Roll spelar jag redan, privat är jag inte en tråkig tyst bitch.

  2. Jag tycker ni kan framföra till arrangören att bakgrundsljudet störde /förstörde chansen att knyta kontakter och samtala. De borde de ju ha tänkt på. Förstår dig, jag gillar ju inte heller oljud i sådana sammanhang.

Kommentarer är stängda.