25 april, 2024

Dagens: Glittrande blå

Jag har inte sminkat mig mycket senaste dagarna, det har blivit lite kajal och mascara eller eyeliner och mascara. Inte mycket att visa upp så då har jag inte tagit några bilder heller. Men idag skulle jag alltså på nätverksträff så då var det väl bäst att dra på lite mer.

Det var alltså en entreprenörsträff för alla unga från Norrköping under 35 som har ett företag. Inte bara kvinnliga också som jag fått för mig. Som jag skrev innan tyckte jag det var jättejobbigt i början, kände mig allmänt skitdålig och orkade inte mingla. Det blev bättre när vi satte oss vid borden, det var jätteintressanta intervjuer med kommunfolk, entreprenörer och representater från näringslivet.

Det tråkiga med mig bara är att jag känner mig fruktansvärt värdelös just nu. För att folk inte fattar mitt företag, för att jag inte orkar just nu. Helst skulle jag vilja ta en paus och åka utomlands eller nåt i ett antal månader, men det går ju inte.

Nå, dagens är på en bas av Dignity från Face, därefter Rec från Mus och svart kajal och mascara. Min foundation är från ID, det känns som en bra foundation iaf och min hud känns bättre. Men jag vill köpa hela hudvårdsserien från PeterThomasRoth, men tyvärr räcker ju inte lönen för det denna månad.

3 tankar på “Dagens: Glittrande blå

  1. Meh, vad är det för trögisar som inte fattar? Det är väl glasklart? :D
    Jag kan förstå att det känns tungt emellanåt. Har inte hört en människa säga att det varit lätt att starta och driva ett företag. Men värdelös? Nä, det är du verkligen inte. Ta bort sådana tankar. Du är ju driven och kunnig. Det är inte många som har det drivet att starta ett företag. Jag är bombsäker på att du har de nöjdaste kunderna och jag hoppas verkligen du får fler. :)

  2. Jag tycker inte att du ska känna dig värdelös! Förstår dock om orken tryter när allt inte går så bra.
    Enligt mitt tycke så är Nailmail ett helt fantastiskt företag och bättre kundservice får man leta efter!
    Ärligt talat Karin så är du så otroligt trevlig mot dina kunder och det känns tryggt och bra varje gång, man märker att du verkligen gör vad du kan och ofta också det lilla extra för att man som kund ska känna sig speceill.
    .-= » Linas senaste inlägg: Prover från Lucy Minerals =-.

Kommentarer är stängda.