29 april, 2024
Okategoriserade

Tvätta på morgonen?

Något jag tycker är lite konstigt är varför det sägs att man inte ska tvätta fejset på morgonen. Visst, jag förstår aspekten med att utsätta huden för kyla yada yada, men är det bara jag som kladdar på huden allt möjligt under natten?

Förutom fetare krämer, också medel mot finnar etc. Är det verkligen bra om de ligger kvar på huden och utsätts för sol?

8 tankar på “Tvätta på morgonen?

  1. Det var första gången jag hört det. Jag tror att många ’finn-medel’ kan ge pigment fläckar. Jag vet jag har olika krämer på mig ibland inför natten- en extra fet mask eller just nån mirakel ’finn-kur’. Det vill jag ju ha bort på morgonen.
    .-= » Veronicas senaste inlägg: Tävling hos Spastugan! =-.

  2. Samma här, jag vill ju tvätta bort finnmedlet. Står på mitt att det inte är så bra att gå ut i solen med det ju! Jag har hört det där rådet förut till dem som har torr hy, så om man inte har några ”extramedel” kanske man inte måste tvätta på morgonen.

  3. Jag tvättar faktiskt inte ansiktet på morgonen , tar lite ansiktsvatten och smörjer ansiktet igen med min kräm.
    Har samma kräm morgon som kväll. Min hy är känslig och reagerar med att bli rödflammig av vatten så detta fungerar väldigt bra för mig.
    Tror nog att det är främst mot torr och känslig hy som detta är riktat. Om jag skulle ha specialprodukter under natten så skulle jag tvätta ansiktet på morgonen också.
    .-= » Linas senaste inlägg: Nailmail: BB Couture Midnight Malibu =-.

  4. Jag kör också ansiktsvatten på morgonen, men jag tror inte det gör något om man tvättar på morgonen om man vill det. För min hud känns det dock lite för uttorkande att tvätta både morgon och kväll så jag nöjer mig med kvällstvätten för att få bort mejken och allt annat som fastnar i fejjan under dagen.
    .-= » Ninnis senaste inlägg: Budgettips =-.

  5. Jag tycker det känns lite onödigt att tvätta på morgonen, kör ansiktsvatten eller bara vatten på morgonen. Men har jag (som du påpekar) kladdat på något kvällen innan tar jag till min vanliga rengöring såklart. Har man väldigt fet hy vill man nog också tvätta sig ordentligt så att makeupen håller lite bättre. :)
    .-= » Tinas senaste inlägg: Liten förvarning! =-.

  6. Oj,vad mycket ni gör-jag sköljer av ansiktet med ljummet vatten bara,sen tar jag lite dagcréme.På kvällen sköljer jag av igen o tar på lite ögoncreme.Ibland nattcreme – Kanske inte konstigt att jag ser ut som jag gör! ;-) haha-Fast jag är ju 51.
    .-= » SoPs senaste inlägg: Jag sitter o äter ett äpple =-.

Kommentarer är stängda.