4 mars, 2024

Uppdatering Wendy

Tänkte ge er en uppdatering av läget med Wendy.

Igår trodde vi verkligen att stunden var kommen, så fruktansvärt jobbigt! Efter att jag satt henne på lådan och försökte försiktigt få henne att kissa kunde hon inte gå på bakbenen. Hon låg platt på mage på golvet och flämtade… Något hände helt klart. Vi lade henne mellan oss i sängen och pratade med henne och runt halv 2 vaknade jag av att hon reste sig. Hon kunde alltså gå igen och ville ligga på kudden i köket istället.

Nu på morgonen var hon ganska pigg, inte som förr men ok. Hon vägrar äta, dricker inte och vill inte kissa. Så vi har matat henne med en spruta och även gett henne vatten och jag har också fått henne att kissa lite. Vi hoppas såklart att antibiotikan ska hjälpa, men än så länge handlar det bara om att vänta. Hon sover lugnt iaf, även om det är hela tiden…

Så himla jobbigt att inte veta…

14 tankar på “Uppdatering Wendy

 1. Vad otroligt jobbigt, håller verkligen tummarna för att allt blir bra.
  Har ni pratat med veterinären angående att hon inte kunde stå på bakbenen?

 2. Aww, gullekatten då :/ Kan det varit så att hon är så svag att det var därför hon inte orkade gå? Jag hoppas hon kryar på sig verkligen! Vet hur det är, alldeles förjävligt! Kämpa på med vätska och försök få henne att kissa så kanske det åtminstone hjälper lite..

  Stor kram!

  1. @Bitterdarling, Jag tror att det var för att hon var svag ja. Hon piggnade ju till senare och inga symptom idag. Det är ju bara att vänta som gäller och se till att hon dricker och äter…
   Kram!

Kommentarer är stängda.