20 april, 2024
Okategoriserade

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Jag har fått chansen att testa Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector! Ja, långt namn, men låt oss kalla den för Even Better framöver här i texten.

Ni minns säkert om ni är trogna läsare att jag gnäller rätt mycket över min hud. Finnar och mörka fläckar, eländet har ingen ände. Jag köpte i höstas Cliniques foundation Even Better och har också tidigare berättat om Clinique Even Better Skin Tone Corrector. Detta serum har jag dock inte tidigare berättat om.  Men nu har jag fått chansen att testa den, tjoho!

Nu när solen kommer fram igen är det nästan oframkomligt att även fläckarna tittar fram, trots att jag använder en kräm med spf 70! Överläppen, pannan och under ögat och jag är väl lite gnällig, men det är inte snyggt. Jag kanske har lite för högt flygande drömmar om att en dag se helt perfekt ut i huden, för visst går det att leva med ärr och finnar. Men varför, om man kan göra nåt åt det?

Nåja, låt oss titta lite på vad Even Better är för nånting.

För första gången någonsin erbjuder ett ledande amerikanskt kosmetikamärke en effektivitet som kan mäta sig med medicinsk behandling! Det handlar om Cliniques nyhet Even Better Clinical Dark Spot Corrector. Detta nya serum hjälper effektivt till att sudda ut ojämn hudton och mörka pigmentfläckar orsakade av många års solskador, miljöpåverkningar eller acneärr. Kliniska tester har visat att huden får en upp till 53% jämnare hudton efter 12 veckors användning av Even Better Clinical Dark Spot Corrector.

En viktig skillnad är också att detta serum är milt och skyddar huden mot irritation och därför är perfekt för en hud som inte tål andra behandlingar mot pigmentförändringar.

Den banbrytande nyheten: CL-302 Teknologi. Cliniques patentsökta CL-302 teknologi innehåller en ny växtbaserad teknologi, som kliniskt har visat att den markant kan jämna ut hudtonen och förbättra hudens klarhet och lyster.  CL-302 består av 5 effektiva ingredienser:

  • Dianella ensifolia – ett växtextrakt från sydostasien. Minskar och motverkar ojämnt pigmenterad hud. Skyddar också huden mot fria radikaler.
  • Ascorbyl glucoside, c-vitamin som minskar synligheten av pigmentfläckar.
  • Avancerat jästextrakt, löser upp stora gruppen av pigment på hudytan och fördelar dem till mikroskopiska partiklar.
  • Glucosamin tillsammans med salicylsyra exfolierar, stimulerar cellförnyelsen och avlägsnar pigmenterade ytliga hudceller.

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector lanserades 15e mars i Sverige, med rekommenderat ca pris 475 kr.

6 tankar på “Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

  1. Jag har precis samma problem… så fort solen tittar fram så dyker fläckarna upp… över läppen, i pannan, på kinderna och under ögonen… sååå trist!!! Jag har använt Even Better i 3 veckor nu, har även dagcremen och foundationen. Jag har tagit ”före-bilder” på fejset så det ska bli spännande sen och se om det har blivit någon förbättring.

    Har du något tips på bra solskyddscreme för ansiktet?

    1. Marika: Ja, visst är det trist. Du får jättegärna skicka bilderna till mig om några veckor om du vill, så kan jag lägga upp det på bloggen! :D
      Jag använder en solskyddskräm från Neutrogena som heter Dry Touch. Den funkar faktiskt! Med spf 70 som sagt, köpt på ebay. Sök på neutrogena här i bloggen så hittar du den.

  2. Hej, hur har det gått med testet? Funkade krämen?
    Undrar en annan med solfläckar!

  3. Jag tycker inte att det försvunnit ännu, men jag har bara testat den i några veckor. Men jag gör mitt bästa för att inte få fler istället.

Kommentarer är stängda.