26 april, 2024
Okategoriserade

Homecoming day!

Vi får hämta Wendy i eftermiddag! Yesss!! Hon är mycket piggare och verkar må bättre, hon har ätit och bajsat. De har dessutom röntgat hennes lungor och mage och de hittar ingenting illavarsalande. Inte ens några tumörer eller nånting! Hon är helt enkelt frisk som en nötkärna vår gamla tant! Hon fyller ju faktiskt 17 år den 18e april.

Hon är sitt gamla ilskna jag också (alltså, inte ilsken som i bitsk, mer ilsken som i att tala om att hon är missnöjd). Hon protesterade ljudligt under röntgenundersökningen och vantrivs tydligen i buren också.

Det ska bli så skönt att få ta hem henne och krama henne. Det känns lite förmätet att säga att detta är det värsta jag varit med om, men trots att jag kan jämföra med pappa är detta  faktiskt bland det jobbigaste jag fått gå igenom. Det är verkligen otroligt hur mycket man kan älska en sån liten bajsmaskin. Hon var min enda vän när jag var 15, sedan dess har hon varit vid min sida trots mina misstag med karlar och andra djur.

Som jag sagt tidigare, tack för alla fina kommentarer! Jag är så tacksam för allt ert stöd och er medkänsla. Tack!

14 tankar på “Homecoming day!

  1. Vilken lättnad! Förstår att det ska bli underbart att få hem henne igen. Har haft vår katt sedan i oktober och jag är så fäst vid honom. Blir orolig för minsta lilla. Man kan bara älska de små liven.

  2. Fantastiskt! Hoppas att hon håller sig frisk länge till!
    Det är så jobbigt när en lille bebis är sjuk och det värsta jag vet är att lämna dem hos veterinären, se dem gå iväg med gullungen i en bur och inte kan man förklara heller varför man lämnar dem…..
    .-= » Linas senaste inlägg: Problem med huden… =-.

  3. Åh, va glad jag blir av att höra att allt ser bra ut och att ni får ta hem henne nu! Jag har hållt tummarna för henne och bett mina kissar att hålla tassarna riktigt hårt, så det var verkligen en lättnad att läsa detta. :) Wendy är så fin och hon ser otroligt fräsch ut för sin ålder, hon kan vara lycklig som har en så omtänksam och ansvarsfull matte som du.

    Många kramar från mig och mina katter! <3

  4. Underbart att höra att gammelgumman får komma hem! Lova att fira ordentligt med gos. :)

  5. Vad härligt att hon fått komma hem gammeltanten. Må hon få många fina friska år till <3

Kommentarer är stängda.