5 maj, 2024
Okategoriserade

Busiga händer

Vad snyggt det är med tjejer som använder bus och inte tvättar händerna efteråt. Riktigt tjusigt.

På väg hem från Mus, berättar sen om mina inköp. Varit på apoteket och köpt anti och givetvis. Har tre svullnader längs hela munnen som bara inte får bryta ut!

5 tankar på “Busiga händer

  1. BUS-orangea handflator är en rysare! Jag hade en gång en chef som kletade på sig BUS för brinnande livet, och hon skrubbade liksom aldrig bort den gamla flagnande färgen innan ett nytt lager åkte på. Hon såg smutsig, randig, fläckig och lite sjuk ut på samma gång ;) Numera finns det visst BUS som ger en naturlig icke-orange fuskbränna, och dessutom är de doftfria. Men på den gamla goda(?) tiden både syntes och kändes det på långt håll vem som hade BUS-at ;)

  2. Bushandflator är inte det tjusigaste jag vet direkt :o ser fram emot MUSuppvisningen ^^Förresten, Karin, du har inte tänkt lägga någon leverans på typ cherry culture? :P
    .-= » Emilies senaste inlägg: . =-.

  3. Haha, ja, doften har väl åtminstone blivit lite mindre framträdande på moderna produkter. Men usch att se så där smutsig ut!

    Cherry Culure, ehm… lack då eller?

  4. Bara tänkte, skulle vilja ha ett par nyx jumbo pencils men ingenting annat, så tänkte kolla om det var någon som hade tänkt kasta iväg en beställning, så hade jag kunnat hänga på :P
    .-= » Emilies senaste inlägg: . =-.

Kommentarer är stängda.