Tack finaste Tina, vad kul att du tycker jag är en inspirerande bloggare!

Som sagt, denna fick jag av Tina och jag måste verkligen ”stress the fact” hur mycket det betyder för mig att få en award av denna typ. Vacker & Underbar är litegrann mitt andningshål och det är viktigt att jag har läsare som tycker om det jag skriver. På sätt och vis skriver jag för min egen skull, som ett arkiv över mitt liv. Men givetvis vill jag ha läsare och reaktioner på det jag skriver om.

Så Tina, tack tack tack för att du gett mig denna award! Jag vill naturligtvis ge den tillbaka till dig, för du är så sjukt fin och underbar.

Sedan vill jag också nominera alla som kämpar på med sitt liv, som tex Katarina (förlåt Katarina, jag gillar Katta Kvack bättre än Bjooti, men därmed inte sagt att Bjooti är dålig på nåt vis!!) och SaintBella, alla mina underbara kunder på Nailmail som öser lovord över mig och Nailmail och jag vill också nominera min mamma som kämpar på med allting!

Vad ni än gör med era liv, GE ALDRIG UPP!

Okategoriserade
  1. Vad glad jag blir att du uppskattar Awarden och tack detsamma för de fina orden.
    Sug åt dig ordentligt för det är du verkligen värd! Du är ju en inspirationskälla både när det gäller smink och för att du bevisligen tar dig igenom livets alla svårigheter hur jobbiga de än må var och kämpar med nailmail-utskick och allt vad det kan vara. :)
    .-= » Tinas senaste inlägg: Jag lever! =-.

Comments are closed.