19 april, 2024
Okategoriserade

If Gravidwidget

Nej. Jag är inte gravid. Torka upp kaffet mamma!

Buzzador har just nu en kampanj med If´s gravidwidget. If lanserade dessa barnförsäkring någon månad innan jag sade upp mig och jag tycker den verkar väldigt vettig.

Läs mer om Ifs barnförsäkringar här!

  • SnartMamma är Ifs kostnadsfria försäkring som ger dig som blivande mamma ett bra skydd. SnartMamma är en olycksfallsförsäkring för dig som är blivande mamma. Du kan teckna försäkringen direkt när du upptäcker att du är gravid. SnartMamma har den högsta olycksfallsersättningen bland jämförbara försäkringar på marknaden.
  • SnartFödd ger ett skydd för ditt ofödda barn. SnartFödd ger ett skydd för ditt barn under graviditeten och sex månader efter förlossningen. Den kan köpas från graviditets-vecka 16. Försäkringen ger fyra gånger högre ersättning för medfödda sjukdomar än motsvarande försäkringar hos våra konkurrenter.
  • Barnförsäkring. Vår barnförsäkring stärker det skydd som ditt barn har genom förskola och skola, och gäller dessutom på fritiden.

Följ länken nedan för att skapa en egen gravidwidget:

http://www.if.se/web/se/Privat/Forsakringar/Gravid/Pages/Barnkollen.aspx

Fyll i ditt namn och när du blev gravid eller när bebisen är beräknad så kommer du att kunna följa barnets utveckling veckovis och få användbara tips från If. När du är färdig med din widget så väljer du om du vill lägga den antingen på din blogg eller Facebook genom att klicka på knappen för respektive blogg eller Facebook. Väljer du att lägga den på din blogg så klistrar du in den HTML-kod som visas i din widget

Visa dina vänner hur barnet utvecklas och tipsa andra gravida om If och deras widget.

Bli Buzzador!

Om du också vill bli Buzzador så kan du följa denna länk där det framgår att jag bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Akrogirl): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=Akrogirl

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=Akrogirl〈=SE

2 tankar på “If Gravidwidget

Kommentarer är stängda.