29 april, 2024
Okategoriserade

American Steakhouse Seasoning

Med risk för att bli en mat-och-dryck-blogg måste jag bara tipsa om American Steakhouse Seasoning från Fiddes Payne. Jag har förvisso inte testat den på kött, men på all annan mat vi äter här hemma funkar den på. Det är en lite syrlig citronsmak på den som förhöjer all tråkig mat till skyarna – betänk då att jag mest äter quorn… ;) Vi köper våran på Citygross, men de går också att köpa online för 49 kr, på Lyckas med mat.

American Steakhouse Seasoning är precis som det låter en krydda som finns på bordet på många stekhus i USA. Med den kryddar du ditt kött när det tillagas eller om du vill ha mer smak kan du låta köttet dra in kryddan i ca en timma innan du tillagar det. American Steakhouse seasoning kan du också använda till att krydda stekt potatis eller lök.

Innehåll: 100 g
Ingredienser: Finsalt, Lökpulver, Chilipulver, Brunt socker, Rökt paprika, Koriander frön, Rostade Vitlökflarn, Senapspulver, Persilja, Tomatpulver, Röksmak, Citronsyra, Basilika, Oregano.

Samma med den här som med Arizona Green Tea, så himla läcker förpackning!

När vi ändå håller på med amerikanska kryddor, Texas Longhorn har den absolut godaste steksåsen, Texas Smokehouse Steak Sauce. Mums!

2 tankar på “American Steakhouse Seasoning

  1. Låter supergott det där, har ingen city gross här men får be föräldrarna att köpa i Norrköping :D

  2. Ja! Den american steakhouse kryddan är så himla god! Jag hittade den på coop forum. =^.^=

Kommentarer är stängda.