20 april, 2024
Okategoriserade

Vekk Blemish Balm Day Cream SPF28

Vekk.se är sajten du ska besöka om du vill ha tag i billig B5. B5 är som bekant bra om du lider av acne, eftersom du då läker dina blemmor och minskar sebumproduktionen i huden. Jag har fått jättefint resultat med B5 men vet att det tyvärr inte hjälper alla. Men det är helt klart att prova en månad eller två om du har problem! Passa på nu då du också har 20% rabatt på Vekk.se om du anger koden vackerunderbar.

Jag fick chansen att välja en produkt av deras nyheter, jag skrev om det här. Jag valde Blemish Balm Day Cream SPF28 och har provat den lite över helgen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig och jag kommer visa mer i bilder senare hur det fungerar.

Så här står det om krämen på Vekk:

En fantastisk kräm med många egenskaper och solskyddsfaktor 28. En lätt kräm som döljer ojämnheter i huden samtidigt som den återfuktar och ger fin lyster. Fungerar som en consealer. Den trollar bort ojämnheter och huden ser perfekt ut. Nu kan du få perfekt hy utan att behöva fler lager smink! Även perfekt som makeupbas. Passar alla hudtoner.

Användning: För daglig användning. Kan användas i hela ansiktet eller endast på problemområden. Tips! Om du har mycket torr hy rekommenderar vi att du först använder en dagkräm för bästa resultat med Blemish Balm.

Det är en hudtonad kräm som faktiskt fungerar som avsett. Perfekt att ha istället för foundation till gymmet, heh ;) Men jag ska visa mer sen som sagt.

Denna kräm kostar 199 kr, ca 159 kr med min rabatt på 20%.

2 tankar på “Vekk Blemish Balm Day Cream SPF28

  1. Håller ju på och testar B5 och har bestämt mig för att åtminstone köpa en burk till så 20% rabatt låter väldigt bra. Dock undrar jag hur länge erbjudandet gäller? Har det lite skralt i kassan så jag skulle behöva vänta tills lön då vi annars riskerar att få leva på knäckebröd och vatten. ;)

Kommentarer är stängda.