Bra tryck på röstningen den här gången, kul! 38 av mina kära läsare tyckte till om krämrutiner.

Ni gör ungefär som jag skulle jag tro. Alltid speciellt natt- och dagkräm för bäst resultat. Men å andra sidan – hänger du på en skönhetsblogg har du nog lite mer intresse! Dagkräm är dock viktigast känner jag, men jag brukar passa på att använda fetare krämer om näterna.

Tävlingen då, vem vann ett läppbalsam med bivax och aloe vera från Forever?
Anja, Mia och Maja!!! GRATTIS! Jag mailar er ikväll och ber om er adress!

Vad har du för krämrutiner till ansiktet?
 • Alltid speciell nattkräm och speciell dagkräm (55%, 21 Votes)
 • Alltid speciell dagkräm men nattkräm skippar jag (32%, 12 Votes)
 • Krämrutiner? Jag har bodylotion i ansiktet! (8%, 3 Votes)
 • Alltid speciell nattkräm men dagkräm är inte så noga (3%, 1 Votes)
 • Inga krämer alls, det behövs inte (3%, 1 Votes)

Antal röster: 38

Ny tävling och fråga: Vilken av följande produkter från min extra BeautyBag vill du vinna?

Rösta till höger och skriv sedan en kommentar i detta inlägg om vilken produkt du vill vinna, så har du chansen att få hem den i din brevlåda!

 1. Jag röstade på den mycket ”ombloggade” Weleda Citrus Creamy Body Wash”, den har jag spanat på ett tag :)

 2. Grattis till vinnarna!

  Jag röstade på (Face Cleaning Gel samt Tonic Lotion från Apivita Natural – för oily and combination skin) för att kanske få chansen att vinna något underbart till min envisa hy! Tipsade om tävlingen på min blogg. :)

 3. Min röst gick också till Weleda. Jag har provat en del ur deras sortiment och det har alltid varit kanonprodukter!

 4. Min röst gick till Sally Hansen Nailgrowth Miracle, för det skulle mina stackars trasiga naglar behöva. :)

 5. Tror jag var den enda som röstade på solarbalm faktiskt…
  Mest för att mina naglar har varit konstant trasiga i 2 år (!) och jag seriöst inte har hittat något som har hjälpt dem. Nu är jag mest desperat efter hjälp, haha :)

 6. Min röst föll på den hett eftertraktade Weleda Citrus Creamy Body Wash, just därför att en uppfriskande och härligt mjukt löddrande duschcreme är precis vad en morgontrött person som har svårt att komma ur sängen behöver som ”lockelse” att börja dagen med!

 7. Min röst går till ”Day& Night Soft Cream från Jabu´she”. Det kan nog min hud behöva =o)))

 8. Jag röstade på Creativelacket ;) Behöver något glatt nu, jag älskar nagellack, och rosa vore en perfekt uppiggare nu när det är så jäkla mulet ute. hehe :)

Comments are closed.