29 mars, 2024
Okategoriserade

Plums!

Tänk att man aldrig lär sig. Jag vet inte om jag är ensam om att inte lära mig min kropps cykler, för återigen har jag fått mens med allt vad det innebär av PMS utan att jag riktigt var beredd. Framförallt då just magplasket av ångest och oro. Det är liksom så mycket svårare att hantera dessa dagar även om eländet är lika stort som vanligt.

Jag behöver en nytändning. Nya kläder, fina naglar, lite inspiration! Jag vet inte, men något måste hända i en positiv riktning nu!

2 tankar på “Plums!

  1. Man är ju över 30 nu men har fortfarande ingen koll på när mensen ska dyka upp. Blir lika förvånad varje gång. Ska börja skriva upp i almanackan när så jag har koll på hur ofta det är. Har nämligen fått för mig att det är oftare än normalt. Eller så är det bara tiden som går så fort.

    Ang. din down-period. Inte kul. Vi har haft en lång och mörk höst och nu är snö det enda vi ser. Ingen vår så långt ögat kan nå. Kan kännas lite tröttsamt och vi behöver ju verkligen solljuset osv. Bla bla bla. Det jag skulle komma till var ju:

    Gå och gör en ansiktsbehandling! Gärna med vitaminmask eller liknande eller boka tid för en lång massage.
    Instämmer med Tina om film och god mat. Adda gärna en skål med ditt favoritgodis. :)
    Shopping, shopping, shopping! Det funkar väl nästan alltid! :)

    Varenda gång jag åker på PMS så är det samma visa. Blä, jag känner mig tjock, risig, glåmig, svullen och jag lär mig aldrig att det faktiskt beror på de där jäkla hormonerna. Stackars min sambo ibland.

    Kram på dig och hoppas du mår bättre snart!

    Förresten…även om jag har senare inlägg på min blogg så syns bara den nedan. Konstigt. Jäjä!
    .-= » Pamsans senaste inlägg: I mitt badrumsskåp… =-.

Kommentarer är stängda.