19 april, 2024

Tillbaka – sliten men levande!

Kom hem igår vid 15-tiden, mött av min Anders på stationen. Smög mig upp bakom honom och skrämde skiten ur honom, hahaha!

Jag var alltså i Jönköping i helgen tillsammans med kollegor från hela Sverige. Tanken är alltså att jag under sommaren ska jobba som ”vanlig” säljare, och sedan under tidiga hösten ska jag öppna ett nytt kontor i Norrköping. Men detta veckoslut handlade mest om att festa och umgås. Mer info om företaget och min roll får jag under nästa vecka.

Vilket underbart väder det var i Jönköping! Jag hoppas du njöt LGB? Vi åkte ut till Vroom och körde Gokart i 3 timmar. Otroligt intensivt! 40 tävlingsinriktade säljare, kan inte bli annat än krig! Pga av en krock kom vi fyra, lite synd… Men jag märker verkligen hur mycket ledare jag verkligen är helt naturligt. Jag tog kommandot direkt med mitt lilla lag. Kul! =)

På kvällen sedan – då vi duschat av oss svarta gummirester – blev det utgång till TwinCity. Men vilken flopp, de hade glömt bort vår beställning! Vi fick först vänta nästan en timme på att få gå upp på övervåningen, sedan kom de med några konstiga drinkar innan vi insåg att det inte skulle bli nån mat. Då gick vi till Harrys istället. Ojoj, det var verkligen ett hårt party! Jag såg ut som en rosa-lila discoboll i min glittertopp från H&M och silvriga smink. Skitkul!

Men det var hårt i söndags. Lite bakis, öm och stel överallt… Usch ja… Men som sagt, jag blev väl omhändertagen då jag kom hem =)

2 tankar på “Tillbaka – sliten men levande!

  1. Nu slog det mig vem du liknar, har inte kunnat sätta fingret på det förut.. vet dock inte vad hon heter, men hon har varit med i let’s dance, skandinavia :P (kanske är det fortfarande?)

Kommentarer är stängda.