28 mars, 2024
Okategoriserade

Ekologiska schampon och balsam

Min Lasso-projektledare Eva kom med förslaget att jag skulle starta ”Hairmail”, alltså prenumerationstjänst för miljövänliga och ekologiska schampon och balsam. Kanske kan vara en bra idé, eller vad tror ni?

Under tiden tycker jag ni ska läsa följande test på Minplanet.se om just detta!

5 tankar på “Ekologiska schampon och balsam

  1. Hmm ja fast man vill ju kanske inte prova nya shampon varje månad, som man gör med nagellack? Iallfall inte jag… När jag hittar ett shampo som funkar så kör jag med det tills håret verkar protestera. Men jag är ju nagelnörd, inte hårnörd. :)Om jag hittade ett ekologiskt shampo jag gillade skulle jag såklart gärna köpa av dig!

  2. Kanske funkar… Men för guds skull, välj INTE Simply Organics (fast det kanske skulle bli för dyrt ändå)!
    Jag köpte först ett djuprensande schampo och balsam. Balsamet hade möglat, schampot var extremt och gjorde håret helt tovigt och uttorkat, hjälpte inte ens med balsam efteråt. Värdelöst! Jag fick iallafall ett nytt balsam och valde Rich Moisture. Ganska ok, men inte värt ca 250 kr.

    Nästa gång beställde jag 60 ml Everyday schampo och balsam, mindre storlekar är billigare och bra att testa först så man inte känner att pengarna är bortkastade (igen). Jag ÄLSKAR detta schampo och balsam!

    Eftersom jag även fick en 251 ml Everyday schampo i kompensation efter förra misstaget så beställde jag bara en flaska balsam 251 ml. Detta balsam var inte alls samma sak som i 60 mls flaskan. En helt ny formula och den enda ingrediensen som är samma är vatten. Fullt med citronsyra och massor av citrusextrakt, hej hårbottensproblem!

    Efter lite brevväxling med representanten från Simply Organics (som var himla trevlig första gången) får jag veta att det är deras ”grej”. Kunderna är ju otrogna och går vidare till nya produkter hela tiden, så därför måste SO ändra ingredienserna och ”förbättra” sina produkter så att de kan hitta nya kunder…bara en massa skitsnack!!!
    Jag fattar inte varför de ändrar på ett vinnande koncept och de har iallafall förlorat mig som kund nu.

    Jag har 3 olika ingredienslistor på Everyday balsam och kan inte ens få ett ordentligt svar på vilken det är som gäller, vilket balsam som har den nyaste ”formulan”. Jag köper inte schampo och balsam för 250 kr/flaskan om de ändrar på innehållet varje gång så att jag får allergiska reaktioner. Jag väljer ju att fortsätta köpa en viss produkt för att jag gillar den, men SO vill tydligen inte ha återkommande kunder.

    Skillnaden mellan 60 ml och 251 ml förutom ingredienserna: i lilla flaskan är balsamet tjockt och krämigt och luktar godis! helt underbart! I stora flaskan är det tunnt, vattnigt, rinnigt och luktar citronrengöringsmedel.Inget jag vill ha i mitt hår!

Kommentarer är stängda.