25 april, 2024
Okategoriserade

Tävlingar!

Nästa vecka fyller jag år och det firar vi med två tävlingar! En sponsrad av Nailshop som vill ha lite information av er i gängäld och en från mig. Men det får ni mer information om sen såklart men det kommer vara öppen-för-alla-behöver-inte-ha-blogg-tävlingar =)

Sitter och kollar på Ed Wood nu, ännu en Johnny Depp-film och enda jag inte sett tidigare. Jag var hemma hos mamma tidigare ikväll och sjabblade bort en massa bilder jag tagit. Nåja, inte så mycket att hurra för ändå.

2 tankar på “Tävlingar!

  1. Boendeletande som tar på allt för långt tid. Jag vill flytta NU! :D Kalle har dock inte lika bråttom. Att det ska vara så svårt att hitta drömboendet för rätt summa. Har ju letat flera år nu.
    .-= » Sannas senaste inlägg: Julklappsbyte =-.

  2. Haha! Ja det häder grejer i gänget. Gunilla ska ha barn och har renoverat och flyttat in i ett jättefint hus. Johanna och Sofia har ju skaffat hus, Sofia och Johan har förlovat sig och Ellen har skaffat pojkvän. Alla har tagit kliv framåt utan jag som fortfarande sitter kvar i den här sketna 2:an på söder. Jag är väl för kräsen antar jag. Men jag har lovat frank en tomt eller uteplats så det är bara att leta vidare. :D
    .-= » Sannas senaste inlägg: Älskade maskiner =-.

Kommentarer är stängda.