29 mars, 2024
Okategoriserade

Nailpolish channel på Twingly

Jag har skapat en ny kanal på Twingly som bara handlar om nagellack. Jag tog hjälp av PolishPig och hennes mycket omfattande bloggroll för att skapa kanalen och den är just nu lite smådarrig. Du hittar kanalen här, http://www.twingly.com/nailpolish.

Tanken med Twingly är att du ska kunna följa modererade bloggflöden som inte bara ”finns där”, utan du kan också följa bloggar som länkas in från twitter etc. Populära blogginlägg drivs upp i strömmen så de läses av fler och konverseras ännu mer. Kanalen är dynamisk och du kan även följa det som kommer in via realtid om du klickar ”inkommande”/incoming, och populära länkar kan vandra upp och ner över en dag i ”popular”/populär, men ingen länk  i ”populär” är äldre än 24 timmar. Du får helt enkelt ”dagens snackisar” kort och gott. På ett ställe.

Om du vill bli medlem på Twingly Channel får du här en invite code som gäller för 30 personer, så det gäller att hänga på direkt om du är intresserad, då de för närvarande är privat beta. De tar emot feedback på tjänsten generellt, och det går att följa massvis med ämnen. På twitter och med bloggar följer man människor, på Twingly Channels följer man ämnen! I vårt fall alltså – nagellack :) ! Koden är nailpolish09.


4 tankar på “Nailpolish channel på Twingly

  1. Nu har du fått en ny prenumerant på nailmail! (men jag är inte helt hundra på att jag får utskicket som är nu i januari?)
    Och en ny prenumerant på Twingly. :)
    .-= » Malins senaste inlägg: =-.

  2. Malin: Vad kul!! :D Nej tyvärr är du försen för BB Couture som skickas ut nu i januari, men Diamond Cosmetics som skickas ut i februari får du ju!

    Kul att ni går med i Twingly! Go Go! Like Like!

Kommentarer är stängda.