Du har just jobbat hela dagen och är helt slut i skallen. Du längtar bara hem till soffan för en skön tupplur eller kanske till ett varmt och skönt bad med essentiella oljor för kropp och själ. Men först måste du bara förbi affären för att handla lite och väl vid kassan suger det i magen. Då är det lätt hänt att det slinker ner en chokladkaka i korgen, eller hur?

Det finns ju alternativ i dessa situationer, tex olika energibars. Många av dem är så himla träiga, fulla med musli och bär som kanske mättar men inte är särskilt goda. Det enda man vill ha är ju en riktig chokladkaka att smaska på, eller hur? För er finns det nu ett alternativ med Naturdiet Orange Chocolate mealbar – för egen del kommer jag nog avstå från denna eftersom kombinationen choklad och apelsin får mig på mindre gott humör… ;)

Orange Chocolate, som även fått en ny design, har adderat funktionella värden som c-vitamin och det livsviktiga järnmineralet och är smaksatt med fräsch apelsinsmak. Apelsinen i mealbaren underlättar för kroppen att ta upp järnet, vilket är extra viktigt för kvinnor som ofta lider av järnbrist, särskilt i fertil ålder. Brist på järn kan ge blodbrist, nedsatt fysisk prestationsförmåga, trötthet, hjärtklappning, andfåddhet och blekhet. C-vitaminen är även viktig för vårt immunförsvar för att i möjligaste mån förebygga infektioner, influenser och förkylningar etc. Den är minst lika god som en vanlig chokladkaka, men innehåller bara ungefär hälften av kalorierna.

Blåbärssmoothien är nog en annan sak, det låter lite godare! Ett bättre alternativ än en läsk åtminstone!

Blåbärsmoothien är baserad på yoghurt och innehåller fruktjuice för att förstärka smakupplevelsen. Blåbäret är det nyttiga superbäret med antioxidanter och välgörande effekter, samtidigt det är självklart att blåbärssmaken ska finnas i Naturdiets sortiment. Blåbärsmoothien är baserad på yoghurt och tillsatt fruktjuice för maximal smakupplevelse.

Brukar du äta olika energibars?

Okategoriserade
  1. Ja jag äter energibars eller måltidsersättning då och då. Jag har väldigt snabb ämnesomsättning och blir hungrig och får lågt blodsocker väldigt lätt. Då brukar jag ta en shake eller bar som mellanmål. Min favorit är faktiskt Naturdiet’s Chokladshake, den enda som faktiskt smakar choklad.
    .-= » Tinas senaste inlägg: Nyfiken på Vita Liberata! =-.

  2. Apelsinsmaken är grym! Krispig och nästan saftig! Inte som de andra mer träiga alternativen på marknaden.

    Mums! Har bunkrat upp att äta som mellanmål.

Comments are closed.