Jag har sedan puberteten slog till ordentligt haft ridbyxlår och celluliter. Klart det har stört mig genom åren, jag går inte gärna i korta kjolar eller shorts direkt… Men nu har jag köpt en gördel eller vad man ska kalla det från Scala BioPromise, som inte bara håller in allting en aning utan också arbetar bort celluliterna.

Patenterad nanoteknologi – motorn i våra shapewear

Så verkar biokristallerna mot celluliter, fett och vätskeansamlingar
När du bär dina shapewear/leggings aktiveras de miljontals mikroskopiska Bio-keramiska kristallerna som är integrerade i väven. Resultatet blir att de fettdepåer som finns i huden frigörs och ”smälter”. Restprodukterna tar sedan lever och njurar hand om, kroppens eget reningssystem.

Du kan fysiskt inte känna av de Bio-keramiska kristallerna, utan materialet upplevs bara som en något kraftigare trikåväv.

Läs mer om detta här!

Det är imponerande bilder och studier de hänvisar till, så det skadar ju inte att prova.

Så här ser jag alltså ut före och med byxorna på mig. Jag är visst lite kobent, snyggt! Om jag kan använda dessa nu i typ 70 dar så ska jag alltså se en skillnad. Vi får väl se, är du kvar då när jag visar resultatet?

Okategoriserade
  1. Hej, jag ska bidra med ett tips mot celluliter. Jag köpte gummi koppor mot mina celluliter och jag är verkligen nöjd med resultatet. Jag hittade dom hos http://www.badlust.se

    Lycka till med kampen mot celluliterna

Comments are closed.