I år har jag bott hemifrån i 10 år. Men redan då jag var 10 år eller så lärde mamma mig hur man tvättar sina egna kläder. Alla föräldrars jobb är väl att förbereda sina telingar till ett liv på egen hand? Jag har aldrig riktigt gillat tvättmedel som doftar för mycket, eller rättare sagt – jag gillar inte parfym. Vare sig det gäller parfym du har på dig eller parfymerat tvättmedel.

Däremot älskar jag doften av vindtorkat, så när jag någon gång skaffar hus ska jag ha en tvättlina utomhus!

Men om du gillar parfymerat tvättmedel som också är skonsamt mot miljön har du nu ett bra alternativ! Via Naturals och Comfort Naturals. Jag ska även få testa dessa produkter så kanske ändrar jag uppfattning!

Via

[PRESSMEDDELANDE] Många konsumenter upplever att man tvingas välja mellan angenäm doft och skonsamhet mot miljö och hud i valet av tvätt- och sköljmedel. I nya Via Naturals och Comfort Naturals förenas mildhet mot hud och miljö med friska dofter, baserade på naturliga doftämnen.

Via Naturals och Comfort Naturals har samma tvättkraft och mjukgörande förmåga som tidigare. Synergieffekten mellan tvättmedel och sköljmedel är optimerad då doftlinjerna är genomgående i var och en av de två produktserierna.

Via Naturals och Comfort Naturals återfinns i två tilltalande dofter: olivblomma och aloe vera.

Via Naturals och Comfort Naturals innehåller noggrant utvalda naturliga extrakt och doftämnen från naturen. De får dina kläder att dofta lika ljuvligt och kännas lika mjuka mot huden som blommor.

Okategoriserade