Goddag och välkommen till mars månads första Grön Onsdag! Sista vintermånaden, kom igen vi kan klara det! Du är väl med idag och visar en härlig gröning? Lägg till dig nedan via inLinkz.

Idag hände det som inte får hända. Jag hade inte lackat om till något grönt och hade inget vettigt i arkivet heller. Förutom detta, Makiash – Dusty Turqouise, som ju är en mer gråturkos nyans. Så kan det gå, någon av er kommer säkert gnälla men jag tycker det lutar åt grönt. Makiash var ju med på Daisy Beauty Expot och säljs på Ellos. Jag är inte så imponerad av det smink jag fått av dem (förutom rouget) men lacken är helt ok. Något för neutrala nyanser för min smak men det här är åtminstone snyggt.

2 lager, bra pensel och en ganska snabb formula.

Vad tycker du om detta? Har du testat nåt från Makiash?

 


  1. Jag tycker det lacket var en riktigt fin nyans! :) Har inte testat något från märket men är sugen på deras löspuder. Varför vet jag inte då jag verkligen inte har ett behov av det hah.
    Jag är med idag, men manikyren jag glömde bort förra veckan.

    • Heh, har också hört mycket om löspudret men fick tyvärr inte med mig det från expot. Kul att du var med den här veckan! :D

  2. Fint! Jag har tyvärr inte testat märket än. Och lyckades tyvärr inte få fram ngt grönt denna vecka, får hoppas på bättre flyt till nästa gång :)

Comments are closed.