contrarypolish-aruba-1

Hallå! Så var det onsdag igen, den sista onsdagen och dagen i november! Äntligen är det december och lite mer julkänsla! Juldagarna infaller ju rätt bra i år, så det bör inte bli några dagar jag inte kan i år. Har tom sparat ett härligt glitterlack till onsdagen före jul! Det får du inte missa.

Men idag hoppas jag att några av er är med igen! Lägg gärna till dig före 21.30 om du kan =)

Nu ska jag visa ett lack som legat alldeles för länge, Contrary Polish – Aruba. Otroligt vackert lack, havsturkos nyans med grönt skimmer, jag hoppas ni ser skimret på bilderna. Så enormt vackert! Älskar dessutom den glaslika finishen, så himla fint! Bilderna är tagna i mulet novemberdagsljus och under ledlampa, hoppas ni får en rättvis bild av det. Det lutar mer åt grönt än blått iaf, tro mig! Jag tror jag fått detta av någon men kan för min själ inte minnas vem eller när. Pinsamt!

Två lager, perfekt formula och så himla lätt att få snyggt! Älskar det passionerat! Om du vill ha en egen flaska finns det på Norway Nails!

Vad tycker du om detta!?

contrarypolish-aruba-2contrarypolish-aruba-3contrarypolish-aruba-4contrarypolish-aruba-5

 


    • Visst är det underbart!
      Och ja, din manikyr kanske inte var så himla fin hehehe… ;-) Men kul att du var med! <3

Comments are closed.