Vi är i Tyresö och är kattvakt åt min vän Suzanne. Hon har fyra birmor varav Vanilj ni ser nedan är Soto’s mamma. Vi har haft riktigt fina dagar här, igår var vi i Märsta och imorgon ska vi in till stan för att jaga pokémons och gå på museer.

Nedan alltså Vanilj till vänster (S*Birmastans Hemma hos Julia) och Poppy (SE*Stellanis Bugatti). ? Vanilj är blåtabby och Poppy lilatabby.

Poppy skulle ju bli pappa till Soto’s ungar, men är tyvärr kastrerad nu. Han fick en urinsten i urinröret och fick ta bort hela paketet inklusive penis. Var nära att han inte överlevde! Han är så oerhört kelig och Suzannes lilla knäkatt.

Nedan Mazzy (SE*Pinkalicious Mazarin), även hon är Vaniljs avkomma.? Hon är blåmaskad precis som Uchi och Deshi.

Choklad är en ”bragdoll”, blandning mellan birma och ragdoll. Blyg men kelig.