Jag har senaste året minst sagt drabbats av bloggtorka. Jag hänger upp bloggen på de fasta inläggen jag har i veckan men kommer oftast inte på nåt mer.

Just nu är det dessutom svårt att swatcha en massa lack och ögonskugga har jag inte använt på länge…. Dessutom är ju tiden naturligtvis begränsad med en livlig ettåring här hemma. Det är sällan jag får sitta utan hjälp vid skrivbordet. 

Så jag vänder mig till dig som läser denna blogg. Vad vill du läsa om? Vilken typ av inlägg tycker du om och vill ha? Spåna fritt!

 1. Jag läser allt du skriver, lite extra när det är lack-inlägg.
  Recensioner av diverse make-up och sånt är alltid kul men framförallt ska du skriva för att DU vill och om det DU vill få sagt.
  Finns inte lusten ska du inte behöva känna ett tvång.

  • Nja, lust och lust… Ork och idéer. Lust har jag nog, men känns lite trögt. Har liksom kört fast. Mer lack hoppas jag kommer!

 2. Svårt! Jag är lite i samma sits. Så himla ont om tid! Jag gillar att läsa om barnrelaterat, men det kanske bara är jag :) Och så tycker jag att du är så duktig fotograf!

  • Ja, det är inte lätt att vara hemma med ett barn som behöver aktiveras. Barnrelaterat lär det inte bli här, mer på instagram då! Och tack så mycket! Ska gå en fotokurs i höst så blir nog en del foton då!

 3. Jag gillar mest när du visar nya produkter. Men även dina bilder på katterna. Annars är ju skönhetstips alltid välkomna mvh maria.

  • Katterna ser du nog mest på Instagram tror jag. Men mer produkttips, recensioner och nyheter ska jag försöka få till!

  • Det gör jag med. Tyvärr har jag inte läst en bok sedan Mika föddes så den blir också knepig! Hoppas på bättring snart…

 4. jag håller med alla andra skriv vad du känner för,men visst är det kul med nagellack=) men där vet jag också att det ibland inte finns den tid man vill ha. och jag läste mycket innan barnen kom men lagt det på hyllan.. och lyssnar mycket på böcker istället,det är mitt lilla nöje och när jag sitter på kvällarna o lacka ( när jag orkar,) mitt liv är full rulle just nu med en 6 årig och en snart på 2 =)

Comments are closed.