1 maj, 2024
Okategoriserade

Snacka om förvandling!

Glömde att lägga upp den här bilden igår, var så jävla sur igår kväll att jag glömde det…

Men ni kanske förstår min chock då jag kommer till sjukhuset och kramar om pappa – och han inte har nåt skägg! Han har haft skägg sedan han kom hem från Mali eller om det var Sudan 1983 eller nåt sånt, och då var jag ju bara 5 år. Sedan dess har han alltid haft skägg, vilket blivit mer och mer grått med åren.

Nu ser jag var mina hamsterpåsar OCKSÅ kommer ifrån (förutom från mormor, suck, dålig gen-pool!) och den otroligt veka lilla hakan! Visst är han finare med skägg? Men förstår att han ville raka av det, fullt med matrester och svårt att hålla rent. Men jag hoppas han sparar ut det igen!

pappa-utanskagg

8 tankar på “Snacka om förvandling!

  1. Hasse alltid lika fin med eller utan skägg, dock ingen likhet med ica-stig (min man). Möjligtvis pannan och ögonbrynen

  2. Jo, ni har lika munnar, tycker jag! Och snygg är han, far din, även utan skägg ;) Men visst, ett välansat skägg är faktiskt jäkligt snyggt på en mogen karl! Jag förstår din reaktion på pappsens make-over, dock. Min far har alltid, på soldatvis, haft 3 mm hår på skallen och inte ett fjun i fejan. Om han dök upp med tjusarlock i pannan och pomaderad mustasch under näsan, ja då skulle jag nog börja storgrina som en 3-åring ;)

  3. Jag förstår. Jag fick världens chock när min pappa rakade av sig sin stora mustasch som prytt hans överläpp sen jag var liten (15-17 år). Jag tyckte han hade världens fulaste överläpp.. Men man vänjer sig snabbt!
    Tyckte din pappa såg go och trevlig ut både med och utan skägg. Hoppas han blir bättre!
    Förresten så blev det jättefint på Nailmail!

  4. För typ ett decennium sen var jag riktigt långhårig både på haka och huvud. Mesta av håret försvann med trimmer våren 2002, och skägget försvann maj 2004. Och min Vackra Underbara Karin ser till att håret hålls kort med än större disciplin sedan vi blev tillsammans :).

    Jag vet om hur omgivningen reagerar före och efter skägg, det sker verkligen en radikal förändring :). Så även denna gång!

    Jag håller med dig, Karin, min favoritstylist, jag vill se Hasse i skägget igen :).
    .-= » Anders Abrahamssons senaste inlägg: sliceonline: Yes! RT @Twestival: Local Twestival org teams r currently reviewing the shortlist and giving their input. Final decision announced Dec 15th =-.

  5. Faster Ingrid: Hihi, nej, de är verkligen inte lika bröderna Johansson! Roligt faktiskt!

    Moonstruck: Pappor ska inte förändras, punkt! :D Mammor däremot, heh, min mamma är en kamelont hon också.

    Jeanette: Jag vill inte vänja mig! *buhu!* Ge mig mitt skägg tillbaka!!

    Anders: Nån dag ska jag leta reda på ett foto av dig med helskägg och då ska du får höra mitt allra demoniskaste skratt! Herregud, du ska vara rakad!!

Kommentarer är stängda.