lilypadlacquer-envyme-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Tiden flyger, snart är det april! Herregud… Men visst är du väl med idag? Lägg till dig nedan via InLinkz, gärna före 21 men senast 22.

Idag vill jag visa ett lack som jag fått av Maria i min fina födelsedagsgrupp – Lilypad Lacquer – Envy Me. Fantasilöst att döpa ett grönt lack till Envy Me, men jag måste tillstå att jag varit avis på mina egna naglar den här veckan. Så himla underbar grön nyans! Scattered holo iofs men ändock riktigt glittriga och ljuvligt fina. Ni ser även ett lila skimmer i dem, ger nästan en duochrom effekt som är otroligt fin. Bilderna är tagna under led-lampa.

Två lager. Mycket bra formula och pensel to die for. Detta är mitt enda Lilypad förresten. Det var lite knottrigt med ett lager topplack, det blev snyggare med ytterligare ett lager.

Vad tycker du? Do you Envy me? :P

lilypadlacquer-envyme-2lilypadlacquer-envyme-3lilypadlacquer-envyme-4lilypadlacquer-envyme-5lilypadlacquer-envyme-6


  • Du har helt rätt i att det är vackert året runt! Vackert i full sol och i skugga.
   Kul att du var med idag! :D

 1. Fint! Men i mobilen ser det mest blålila ut, får ta upp datorn sen och kolla på lite större format. Härligt lack! Är med idag med lite vårigt och påskigt :-D

  • Jo, är rätt blålila i det ljus jag fotade det i. Kolla bilden i vanligt dagsljus. Och det var riktigt grönt irl!
   Kul att du var med idag! :D

 2. Jättefint men på min dator ser det blå grönt ut, och verkligen härligt glittrigt. Jag är med, dock ej med lika vackert lack.

Comments are closed.