Verkar som om Jane Hellen och Mood håller på att utveckla en ny hårfärgningsserie – vid namn Hype. Iaf gör jag just nu en produktundersökning om förpackningen. Det är den till vänster som jag fått ta ställning till, vilken är snyggast tycker du?

Okategoriserade
 1. Höger! Men vad typiskt att de ska använda den vänstra, då. Fast jag går inte efter förpackningen när jag väljer hårfärg, faktiskt. Köper den som det är extrapris på ;)

 2. Hej!
  Nu finns hårfärgerna i butik och vi valde varianten till höger, fast lite modifierad. De kan köpas på Lindex, ICA Maxi och i andra utvalda ICA-butiker och det finns stylingprodukter i samma serie. Alla produkterna innehåller Triple Action Protection som bevarar hårets färg och skyddar mot värme och skadliga UV-strålar så stylingprodukterna är extra bra om man brukar färga håret. Vänliga hälsningar! /Johanna, HYPE

 3. Hej !

  Använde på senare tid Moods Pärlblond, den togs bort ur sortimentet.
  Sedan kom HYPE Diamond Blonde. perfekt för mig som vill vara gråblond.
  På Ica Maxi finns den inte längre.

  Ska leta i innerstan Södertälje, hoppas verkligen inte den är borttagen också ur sortimentet.

  Hoppas,hoppas verkligen att den finns i de andra butikerna .Det finns tillräckligt mörka personer i den här stan.Har alltid varit blond, men mitt här har blivit grått och det trivs jag inte i.Är ”fattig” pensionär fixar allt utom klippning.

  Hälsningar Marie-Louise

  • Hej, Ja, Hype verkar utgå. På mitt Hemköp fick jag tag i den sista burken i nyansen Champagne. Ska maila dem och fråga varför de lägger ner dem. Gillar dem också jättemycket!

Comments are closed.