chinaglaze-omgaufo-2

Så var det onsdag igen och dags att dyka ner i lådan och gräva fram en grön skönhet som kan pryda dina naglar! Eller en nailart med grönt i eller en grön sminkning. För det är Grön Onsdag och du måste vara med! Lägg till ditt bidrag före 21 så jag inte missar det, nedan via inLinkz.

Idag är det ännu en repris, från mars 2013 – olivgrönguldiga China Glaze – OMG A UFO. Detta kom i Hologlam-kollektionen, jag köpte inte alla och jag har också sålt några stycken nu. Det här gillar jag iaf, det är inte för gult. Bilderna är tagna i svag marssol, har för mig att det var rätt fina regnbågar i detta trots allt.

Två lager baslack, 1 lager ridgefiller och slutligen 1 lager aqua base. Sedan är det två lager av OMG A Ufo samt topplack. Trots allt detta torkade det alltså fort, inga problem. Dessutom ser ni ju själva hur lätt det var att få snygga kanter!

Vad tyckte du om den här kollektionen? Är detta en klassiker eller en föredetting?

chinaglaze-omgaufo-3chinaglaze-omgaufo-4chinaglaze-omgaufo-6chinaglaze-omgaufo-5


  1. Helt okej kollektion, inte direkt en klassiker men det finns några lack jag tycker är riktigt fina, som t e x det grå Galactic Grey. Jag visar också en ”gamling” idag, om än inte så känt som OMG a Ufo. :)

  2. Detta är favoriten ur kollektionen och jag älskar alla lack i den. Har så många underbara lack som jag bara har testat en gång. Borde verkligen plocka fram gamla godingar. Jag visar budget idag. Färgen ger det ok poäng men finishen är ju ingen favorit.

  3. Fint. Har bara ett China glace, moonlight, blev inte nöjd. Men det är ju svårt med såna ljusa lack blir lätt strimmigt. Jag är med idag med med ett grönt glitterlack.

Comments are closed.