emilydemolly-jealousymakesyounasty-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hur har ni det i novermberrusket? Idag tisdag är det sol men vem vet vad som väntar, det är ju bara att stanna hemma och kura in sig i en filt. Och delta i Grön Onsdag förstås! Lägg till dig nedan!

Här kommer ytterligare en repris, från en holofredag 2014. Emily de Molly – Jealousy Makes You Nasty, som jag fått av Emma på Naillacquerlove. Jag gillar den här nyansen av grön, lite stänk av blått så den blir läckert sjögrön. Underbar nyans! Väl värt att reprisera och naturligtvis bära igen vid tillfälle. Har fortfarande inte burit många av EdMs lack, trist!

Här är det två lager, mycket bra formula och applicering.

Vad tycker ni om detta då? Tjusigt?

emilydemolly-jealousymakesyounasty-2emilydemolly-jealousymakesyounasty-4emilydemolly-jealousymakesyounasty-7emilydemolly-jealousymakesyounasty-5emilydemolly-jealousymakesyounasty-6


Comments are closed.