25 april, 2024
Okategoriserade

Ont, det gör ont

Herregud så ont jag har i framförallt axlarna… Dessutom har jag blivit förkyld, så har jag riktig otur är det svinis jag fått. Fast då har jag blivit smittad på Hemköp – för som jag skrivit tidigare har jag inte ens hört talas om någon jag känner som blivit sjuk.

Problemet är bara att jag ju ska jobba idag, ett ganska fysiskt jobb där jag lyfter en massa lådor. Frågan är om det går över när jag rör på mig lite (alltså har ont pga inaktivitet) eller om det kommer bli värre och värre och till slut orkar jag inte jobba passet igenom.

Time will tell antar jag. Mamma, reiki ikväll?

4 tankar på “Ont, det gör ont

  1. Hoppas att det är en helt vanlig förkylning:) Jag är glad (kan man säga så?) att jag tillhör riskgruppen och därför redan har vaccinerat mig!

  2. Ameh, jag som är så nyfiken, vilken riskgrupp tillhör du? Jag hör säkert också till nån riskgrupp men har ingen aning om vilken. Har inte tänkt vaccinera mig dock… Kanske skulle maila min doktor och fråga!

  3. Jag är också en nyfiken typ; det MÅSTE man ju vara, tycker jag ;) Jag har astma, av medelsvår art. Jag vet ju hur jävligt det är att vara förkyld med astma, så jag vill inte riskera att åka på lunginflammation! Hade jag inte haft astman skulle jag inte bry mig om att vaccinera mig, dock. I riskgruppen ryms väl astmatiker, diabetiker, personer med hjärt-, lung-, leveråkommor bland annat. Kroniska sjukdomar bör det väl vara i alla fall.

Kommentarer är stängda.