Det finns täckande foundation och så finns det täckande. Dermablend är ett amerikanskt märke som saluför foundations och andra produkter som täcker allt, pigmentfläckar, vitiligo, ärr, ojämn hy osv. Förutom foundation finns det också kräm för ben och armar (skulle kanske vara nåt för mig, jag går aldrig i kjol eftersom jag har vitiligo på knät) och även concealer.

Givetvis går den inte att köpa via dermablend.com, de skickar inte alls utanför USA. Men det finns på eBay och någon säljare där säljer säkert även till Europa. Burken till vänster är deras Cover Creme som täcker det mesta, se bilden nedan. Den är ju verkligen inte min favorit inom förpackningar, jag avskyr burkar som man måste gräva i på olika sätt och undviker dem så gott jag kan. Det finns dock en mindre täckande kräm i tub som täcker lite mindre skador på huden.

Okategoriserade

Comments are closed.