cairuo-greentea-1

Varmt välkommen till Grön Onsdag! Härliga onsdag igen, fyllt med gröna skönheter. Du är väl med idag? Lägg till din länk i inLinkz nedan, gärna före 21.

Idag vill jag visa ett lack jag köpte på Cypern i somras, Cairuo – Green Tea. Nyansen är väldigt fin, knallig och nästan neonig. Men finishen var inte på topp. Lite kalkig och torr, blev inte helt jämnt och bra. Men jag gillar färgen och hoppas att ni förlåter min sommarnostalgi här.

Det är 3 lager här, men är otroligt flammigt. Tror det behöver underkläder av nåt slag samt topplack, det är verkligen ingen bra finish. Dessutom blev bilderna jättekassa!

Ingen hit alltså. Vad tycker du?

cairuo-greentea-2cairuo-greentea-3cairuo-greentea-4cairuo-greentea-5cairuo-greentea-6

[inlinkz_linkup id=461277 mode=1]

  1. Färgen är superläcker och lite neonkänsla. Trist med flammiga lack… Så du hittade Cairuo på Cypern, jag har några hemklickade från en nätshop, har undrat lite vad det är för märke. =) Är med idag, länkning sker senare under kvällen när jag kommit hem. =)

Comments are closed.