mentality-blackholo-1

Fredag igen! En fredag med sol, började ju bra! Synd att oktobersolen är så himla svag… Men besök Kerstin för fler holos idag!

Idag vill jag visa er ett lack med lite felaktigt namn, Mentality – Black Holo. Det här är mitt första lack från Mentality och jag måste säga att jag gillar det! Lacket alltså, penseln och formulan är verkligen bra! Det är en härlig gråsvart nyans men tyvärr inte mycket till holo i det. De första bilderna är utan topplack, eftersom jag gillar den matta effekten som Mentalitys lack verkar ha. Men jag tog topplack på och då blev det lite mer holoeffekt.

Två lager, mycket lättlackat och inte städat ett dugg. Torkade snabbt fast blev ändå lite kladd…

Vad tycker du? Fint lack men inte mycket till holo, eller hur?

mentality-blackholo-2mentality-blackholo-3mentality-blackholo-4mentality-blackholo-5mentality-blackholo-6

  1. Tycker lacket ser superfint ut! I alla fall holoskimmer om det nu inte är så jätteholografiskt. Jag tycker väldigt bra om Mentality-lacken, bra lack och många fina färger att välja bland!

  2. Holo eller ej, det är supersnyggt! Och min erfarenhet av Mentality-lack är enbart positiv. Har några matta lack som jag gillar riktigt mycket.

Comments are closed.