26 april, 2024
Okategoriserade

Väldigt sliten

När vi var klara med OPI-packade kände jag att jag mådde riktigt dåligt. Kallsvettig, huvudvärk och lite illamående. Det var bara att gå och lägga mig och sova några timmar. Jag mår bättre nu iaf så kanske var det bara nån trötthet av nåt slag. Wendy var så söt förresten, hon låg naturligtvis och sov med mig – det lilla gostrollet. Hon gick sedan iväg för att dricka lite och när hon var borta gick jag upp. En stund senare hör jag hur hon jamar från sovrummet, hon trodde att jag var kvar och letade efter mig i sängen! Så söt!

Min pappa Hans och hans fru Melanthie i mars, på en handbollsmatch mellan Sverige och eh, ett annat land.

Jag besökte pappa igår på sjukhuset också, han har blivit så tunn så tunn… Han är bara 64 år, det är så tragiskt att han ska behöva leva sitt återstående – långa! – liv i rullstol när han varit så sportig och kraftfull hela sitt liv. Han har spelat handboll på elitnivå, varit i nästan alla länder i Afrika för olika hjälporganisationer, i Irak och på Cypern, Libanon och gud vet var. Han förtjänar inte detta!

Nailmail är nere på All Time Low just nu. Så här liten order har jag inte haft sedan vi började för ett år sedan och fortsätter det så här sitter jag med en stor skuld som ska betalas varje månad och inga pengar att betala den med. Annonsen och mässan måste ge ett lyft!

Nå, lite off topic, men livet går upp och ner som vanligt. Det ”roliga” är ju att jag är så van vid att må dåligt på olika vis att jag knappt märker att det är så eländigt just nu…

9 tankar på “Väldigt sliten

  1. Det är sådant där som gör att jag längtar efter en egen katt – vill också ha ett gostroll! :-)

    Förstår att det känns otroligt tungt med din pappa. Vet inte vad jag skulle ta mig till om min mamma blev sjuk – är livrädd för att hon ska få lungcancer eftersom hon har rökt ett paket cigaretter om dagen i 45 år, men hon vägrar att sluta.

    Trist att det för närvarande går lite knackigt med Nailmail. Är det OPI-ordern som blev liten eller Orly-ordern? Nästa månad ska jag i alla fall beställa samtliga Nubar-lacken :-)

  2. Tintomara: Varför adopterar du inte en liten då? Livet är inget värt utan katter…

    Så är det med min styvmamma med. Röker ett paket eller mer om dan, sover 4 timmar varje natt och äter dåligt. Och det är pappa som blir sjuk? Hoppas din mamma inte blir sjuk!!

    Heh, tror du att du kommer göra det? Blir inte bara Going Green nämligen… ;)

  3. Haha, ojdå, då får vi se hur många lack det blir då. Vill ha alla Going Green (har medvetet avstått från att beställa dem innan eftersom jag vill gynna dig), men Nubar har ju massor av andra läckra lack! Har du sett deras *******************-kollektion? Höll på att dö när jag såg swatches hos Scrangie igår! :-)

  4. Missar är så oerhört berikande på alla tänkbara sätt:)Har haft katter sedan jag var barn, och kan inte tänka mig att vara utan misse! Din pappa är väldigt stilig och ser ut att vara en levnadsglad herre! Han fixar säkert rullstolslivet fint bara han får vänja sig, för han verkar inte vara en människa som ger upp:)
    Karin, du har mycket om dig just nu, och det känns förmodligen övermäktigt. Jag skulle kunna ge dig ett helt knippe hårda och koncisa råd, men jag skickar-som alltid-styrkekramar i massor istället:)

  5. Det kanske beror på att kunderna har lite pengar också, så att vi inte beställer så mycket ^^

    Karin, glöm inte att man kan vara sportig även om man sitter i rullan :D Du har väl sett vilken satans vilja och glädje det finns i dem som deltar i paralympics!
    .-= » Elenas senaste inlägg: Happy happy colours =-.

  6. Hur går det för Pappsen? Det är ju så jobbigt när ens föräldrar blir allvarligt sjuka. (Jag vet för i somras var MIN pappa väldigt dålig, men för honom har det vänt.) Håller tummarna för att han kryar på sig snabbt. Kram

  7. Fru Choklad: Cancern är kvar och obehandlad, men hans nacke är ju opererad och det verkar ha läkt väldigt bra. Så han slipper nackkragen och allt nu iaf. Fortfarande förlamad i benen dock och cancerbehandlingen är ju kvar.

    Tack för stödet, kram!

Kommentarer är stängda.