Vita naglar är egentligen aldrig snyggt. Det är inte snyggt med glansigt topplack och det är inte snyggt med matt heller. Men det är lite coolt!

Idag har jag China Glaze White On White och Essie Matte About You över. Tycker faktiskt det är riktigt snyggt med korta naglar, speciellt med en färg som detta.

vitanaglar

Popcornen jag ”mumsar” på innan var riktigt vidriga! De kommer från Hemköp och måste vara MÄTTADE med transfetter eller nånting! Fy, känns som om jag har tuggat på en massa billigt smör istället för goda luftiga popcorn. Så går det när man går efter priset istället för smaken…

 1. Ja, det är lite fulsnyggt, faktiskt. Jag har flera vita lack med olika textur, men jag kommer inte över ”Tipp-ex-ångesten” bara;) Fast nu när jag ser hur läckert det blev på dina naglar, måste jag nog testa igen!

 2. Det är verkligen hemskt fult. Jag kan tycka att dåligt svart lack också ser hemskt ut – det ser ut som det där nagellacket man använde på Halloweenfest när man var typ 9år.
  De flesta nagellack som går mot så vitt/ljust ser rätt plastiga ut. Inte fresh.
  .-= » Beauty in Forces senaste inlägg: The Stuff That Works =-.

 3. Vi använde alltid tippex på naglarna i typ mellanstadiet. Av tristess tror jag.
  Har för mig att jag i gymnasiet gjorde en krigsmålning med sånt där grönt gegg man har på avklippta grenar och ympningar. Nåja.
  Jag gillar vitt lack i alla fall. Speciellt med en schysst Konad på.
  .-= » Elenas senaste inlägg: Stiftis is currently AWAY =-.

Comments are closed.