25 april, 2024
Okategoriserade

Hudkräm för män?

Jag har en karl som är över 40, 43 för att vara exakt. Han har aldrig rökt och är nog lite försiktig med solen – men har inte heller någonsin tagit hand om sin hud. Och det syns. Han har rynkor, fast mest härliga skrattrynkor runt ögonen. Men värst är nog att hans hud flagar och att hans näsa är lite röd. Inte så tjusigt.

Så nu ska vi ta och botanisera lite i män-hyllan på Kicks och Åhléns. Jag har absolut ingen som helst koll på denna sektion, men vet iaf att vi ska skaffa en mild rengöringsgel, en dagkräm med spf, kanske en nattkräm som återfuktar ordentligt samt kanske nånting efter rakning?

L´oreal har en serie som heter Men Expert, frontad av Pierce Brosnan. Och av Matthew Fox. Mums, fina karlar båda två! Kanske är det produkter som funkar bra? Eller finns det nåt bra på Apoteket kanske tom? Jag gjorde ett urval på L´oreal efter de kriterier som han har att gå efter. Alla nedan är vad som passar en man i åldern 40-49, med normal hud i serien Men Expert:

* Vita Lift Anti-Ageing Moisturising Cream
* Anti-irritation Skin Caring Shaving Foam
* Anti-irritaion Skin Caring Shaving Gel
* Vita Lift Double Action Intense Lifting Moisturising Cream
* Pure & Matt Deep Cleansing Gel Soft Scrub
* Vita Lift Foaming Cleansing Wash

Någon som har bättre förslag eller tips på produkter till min ”gubbe”?

6 tankar på “Hudkräm för män?

  1. Just den serien du visar, är vad jag använder på min pojkvän. Eller hur man uttrycker det. Han har ett jobb som inte är så bra för hyn. Torkar ut och ger orenheter. Men L’oreal, funkar kanon kalas på honom. Bästa serien jag hittat, finns inte ens något i mina hyllor som jag är lika nöjd med. Dessutom gilar jag doften, diskret men underbar.
    .-= » Theress senaste inlägg: Skapa din egna ACOprodukt =-.

  2. Hej Karin!

    Jag kan verkligen rekommendera Mary Kay´s herrserie, kanonbra. Min man har precis samma problem med flagande och röd hud som din ”gubbe” och han trivs jättebra med de här produkterna. Jag säljer dessutom Mary Kay´s produkter och kan hjälpa dig/er om du undrar över något. Maila mig gärna om du är intresserad eller undrar över något. :)

    Vänliga hälsningar
    Margita

  3. Min lilla goa man är 44 år och han är galen i sina Biotherm-produkter och skulle inte byta bort dem för allt i världen. Han har varit Biotherm trogen i ganska många år nu och måste alltid testa när det kommer något nytt i deras herrserie. Riktigt ledsen blev han när han glömde sin nya Biotherm-duschcreme i duschen på gymmet så nu har han dock billigare tvålsorter med sig i gymväskan, men till ansiktet är det bara Biotherm som gäller för honom. Han är rasande grann vill jag lova!

Kommentarer är stängda.