28 mars, 2024
Okategoriserade

Min stora starka far

Min fina underbara pappa har fått diagnosen skelettcancer. Och jag vet inte hur jag ska reagera! Just nu känner jag ingenting, självklart är jag rädd för vad som ska hända men jag vet ju ingenting. Jag har ingen prognos eller vetskap om vad som planeras. Jag vet bara att min pappa är envis som bara den, skåning som han är. Han kommer klara detta!

Men jag har nog inte fattat det ännu… Blir det tyst här i perioder så vet ni iaf vad det beror på, men jag kan ju inte bara stänga av allting som är jag heller. Jag måste ju vara stark jag också så jag kan stötta min familj och min pappa genom detta!

Ta hand om dem ni älskar.

23 tankar på “Min stora starka far

  1. Försöker hitta de rätta tröstande orden … men va fan säger man som får det att bli bättre?
    Skickar stora feta bamsekramar!
    Vi finns här… när du vill, orkar och känner för det.

    Kram Angela
    .-= » Angelas senaste inlägg: Sååå nära… =-.

  2. Med ert stöd och hans egna järnvilja har han ju en god grund att stå på inför de behandlingar som väntar. Jag har hört läkare säga att tillfrisknandet från cancer kräver 10% medicinska åtgärder och 90% önskan att fortsätta leva! Jag önskar dig styrka att finnas där för pappa när han behöver lite extra livsgnista:) Han har ju all anledning att hänga med länge till för att få se sin duktiga dotter erövra världen :) Overload av kramar till dig, Karin…

  3. Kastar en kram på dig.
    Skelettcancer går att bota, och OM de har hittat skiten i ett tidigt stadium kommer det att gå bra.

    Kom ihåg, vackra gumman, Cancer är inte längre en dödsdom som det var för 30 år sedan, det finns otroligt mycket man kan ta till mot det!
    .-= » Elenas senaste inlägg: Inredning och skit =-.

  4. Sänder en styrkekram och hoppas att ni tar er igenom detta med lyckligt slut. Fy så hemskt :o( Men med styrka och vilja kan man nog komma långt, vill jag tro.
    .-= » Lindas senaste inlägg: Grön&GråSilvrig =-.

  5. Hej Jag beklagar verkligen ,jätte tråkigt att din pappa är sjuk.
    Jag är sjuksköterska på en urolog avd och jobbar med cancer. Jag har den erfarenheten att skelettcancer ofta går att bota eller behandla så det går att leva länge med sjukdomen.Du finns i mina tankar sköt om dig kram åsa-li

  6. Vet inte riktigt vad jag ska säga för man vill ju gärna säga något tröstande. Det enda jag kan säga är att jag beklagar och önskar dig, din pappa och din familj all styrka, vilja och hopp!
    .-= » Linas senaste inlägg: Nubar Wildlife =-.

  7. Så hemskt :( Känner igen mig i situationen och vill bara säga att jag hoppas det blir bra, att han blir frisk och att du orkar hålla modet uppe! Kram

  8. Åh men gumman! Självklart kommer det gå bra. Tänk inte ens något annat. Positiva tankar som gäller nu. I’ll keep him in my prayers. Kram!
    .-= » Sannas senaste inlägg: Casall =-.

  9. Åhnej, vad jobbigt! Jag ju hur ledsen jag blev när min pappa fick en stroke. Jag känner verkligen med dej! Kram!

  10. Jag sänder en stor kram till dig från mig över nätet. Jag håller alla tummar och tår för att din pappa får bra vård.

  11. Vill bara att du ska veta att jag tänker på dig och din familj… Jag sänder er all min kärlek och styrka, fullt och fast övertygad om att ni vinner den här striden! Kramar i massor

  12. Tråkigt att höra. Önskar att allt ska gå bra och sänder en massa kramar till dig!

  13. jag har inte orkat läsa alla kommentarer och så och du vet säkert redan detta. men skelettcancer är lättare att bota eftersom det är lättare att stråla på skelettet än på mjukdelar som ”tål” mindre. Min mamma fick diagnosen för ett år sedan och hon och vi var fullt beredda att kämpa. tyvärr upptäckte de två dgr senare att den hade spritt sig och vi miste henne en månad senare. sorgen är fortfarande ofattbart tung. Jag säger inte detta för att göra det svårt för dig. har det spritt sig hittar de det snabbt. det finns anhörigstöd att få på sjukhuset och börjar man söka på nätet så finns det stöd information och hjälpt att få på alla möjliga ställen. både med information, ekonomisk hjälp eller bara någon att prata med. Maila mig om du vill prata mer.

  14. TiWi: Tack så mycket! Än så länge har de hittat två tumörer, en i nacken och en i ryggen lite längre ner. Han får fortfarande strålning så det är ju svårt att säga någon prognos.
    Tråkigt att höra om din mamma :(

    Kram på dig!

Kommentarer är stängda.