18 april, 2024
Okategoriserade

Sånt som är skönt

Det finns mycket som är skönt. Sånt du kan göra på egen hand eller tillsammans med någon annan. Men detta är ingen sådan blogg utan jag pratar om det som är skönt att göra när man är själv hemma i 10 dagar!

Tillbringa massor med tid på kvällsritualer
När Anders är hemma tvättar jag mig och gör det man ska göra på kvällarna, men jag tillbringar inte mer än kanske 5-10 minuter där inne på kvällen. Men nu när jag är själv hemma står jag länge länge och pysslar. Plockar ögonbrynen, klämmer pormaskar på näsan…. Härligt! Så lätt att få upp de rackarna nu också, min hud ser så fin ut nu!

Äta frukost i soffan
Jag och Anders äter ganska ofta i vardagsrummet, men frukosten äts alltid vid köksbordet! Vi läser tidningen tillsammans och småpratar om dagen som kommer etc. Nu när jag är ensam hemma äter jag i soffan samtidigt som jag läser tidningen och ser på tv.

Gå på toa med öppen dörr
Vi har en regel här hemma: Stäng toadörren när du gör din grej! Jag vill inte höra Anders skvalande eller plumsande och jag vill inte att han ska se mig heller. Hur nära vi än är vill jag ändå ha mitt kabelklämmande i fred. Nu när jag är hemma själv låter jag alltid dörren vara öppen! Känns osäkert att stänga dörren på nåt vis…

Nåja, jag är kanske inte så originell, men det har jag aldrig påstått heller! Jag tycker bara det är lite skönt att få tillbringa lite tid på egen hand, även om det är väldigt ensamt också… Men jag har ju Wendy iaf!! Hon låter mig iaf inte glömma bort henne!

2 tankar på “Sånt som är skönt

  1. Oftast så finns det inga hissar (har mest 1-4 våningshus på mina distrikt), så då brukar vi springa upp och dela ut på vägen upp, för att sedan springa ner igen tomhänta :)
    Är det hissar däremot (på hus med 5 våningar och uppåt) så åker vi upp och springer ner medan vi delar :)
    Idag hade jag dock ett gigantiskt hus, vars hiss var sönder så jag fick springa hela vägen upp med post upp till pannan – det var jobbigt -_- haha :P

  2. När jag är hemma utan min man så brukar jag passa på att käka fisk och av någon konstig anledning brukar jag passa på att städa. Skittrist egentligen att städa vet inta varför jag gör så…
    .-= » Mias senaste inlägg: Mayfly efter maten =-.

Kommentarer är stängda.