Jag och Anders befinner oss ute i Smedby, i ett radhusområde tömt på folk. Det är så tyst och lugnt här att man nästan tänker på apokalypsen! Mamma och hennes gubbe befinner sig på en camping i Tyrislöt så vi passade på att åka hit med våra böcker och gadgets. Tyvärr glömde jag nätkabeln hemma så det blir inte mycket bloggande från min sida.

Jag har tänkt mycket på Nailmail givetvis, försöker komma på hur vi ska marknadsföra oss på Beauty&Lifestyle-mässan och på vad ALMI tycker om vår ansökan. Det är mycket att göra tills dess och får vi inte igenom vår ansökan vet jag inte vad vi ska göra. Jag hoppas också att Rescue Beauty Lounge kommer bli en riktigt rush – för jag kommer göra som med NfuOh. Jag väljer ut 9 lack till de olika kategorierna och så får ni också välja fritt av alla deras lack. Jag hoppas också att ni som har bloggar skriver om detta!

Nå, sitter och läser första kapitlet i Kotler & Kellers Marketing Management och fattar väl det mesta även om jag inte direkt memorerar det. Första inlämningsuppgiften ska lämnas in på tisdag, borde inte vara något problem men jag känner mig själv – jag är för jävla lat!

Jag är åtminstone inte bakis, alltid något! Ta hand om dig denna sköna lördag!

Okategoriserade
 1. öh, oh hrmmphfu..

  jag satte just nåt i halsen, tror jag..
  Ska du göra som med Nf-Uoh??
  Du vet ju hur det gick för mig (17 underbara lack..)

  Ska du utsätta mig för samma frestelse med RBL så vet jag inte om jag (och min plånbok) överlever över huvud taget.

 2. Ja, för att förtydliga lite alltså, får vi välja fritt från alla BRL i Nail-Mail? :-)
  Det kommer min stackars ekomomi aldrig att klara ;-)
  Glad midsommar förresten (eftersom jag skriver i alldeles fel tråd här och allt!

 3. Makeuponista: Nej, jag ska dela monter med Nailshop som troligen kommer sälja Nubar, så jag ska inte sälja.

  Pixelpig: Lol! Kan du hitta 17 RBL också eller? ;) Och ja, du får välja fritt ur deras sortiment.

  Glad midsommar! :D

 4. Behöver du ngn gång hjälp med formuleringar (till bidrag eller annat) så är jag en rackare på just att skriva så att det ser bra ut… Jag håller ju som du vet tummarna för dig, inte bara för att jag blivit en trogen kund, utan för att vi behöver fler av din sort. Unga, företagssamma och positiva förmågor som VÅGAR/ORKAR/BLIR FÄRDIGA att få liv i sina drömmar… Puss på dig för att du är så tuff!!

Comments are closed.