29 april, 2024
Okategoriserade

Sista inlägget om ”superkrämen”

Sista inlägget då om den nya sk superkrämen från Boots. Jag har tidigare tagit upp att jag tycker bilderna är värdelösa här och här och fått svar från Pernilla Ericsson på Aftonbladet också. Här kommer sista ordet från mig om detta:

Mitt mail till Pernilla, som även inkluderade era kommentarer (den om murvelfitta också, haha!):

Hej!
Skulle nog vilja säga att ni INTE lyckades med bilderna! Hade varit mycket bättre om ni fotade i en studio i kontrollerade förhållanden. Lite hårda ord från oss kanske, men vi som grupp är riktigt trötta på att bli lurade.

/Karin

Och så Pernillas svar:

Varmt tack för synpunkterna. Vi har gjort allt som står i vår makt för att få till ett bra jobb, tråkigt om ni inte är nöjda. När en av våra bästa fotografer, med över tio års vana av yrket, säger att utomhus är en bättre förutsättning för bilderna, så får jag tro henne.

Bästa hälsningar
Pernilla Ericson
Aftonbladet

6 tankar på “Sista inlägget om ”superkrämen”

  1. Jag tycker inte det känns som utomhusljus var den bästa förutsättningen. Klart man hellre vill ha bilder med samma belysning, annars går det ju inte ge en rättvis bedömning…
    .-= » Mias senaste inlägg: Update Rocketqueen akvarellen =-.

  2. När jag och min bästa polare var med i amelia för några år sedan bad de oss faktiskt att skicka in en bild tagen utomhus, just för ljusets skull. :)

Kommentarer är stängda.