image

Holofredag! Äntligen! Ikväll ska jag hjälpa mammas gubbe som ska flytta till Värmland (mamma ska i sin tur flytta till Valdemarsvik i juli) och imorgon ska jag hjälpa till att köra ett släp upp dit. Eeek, aldrig kört med släp, men det ska nog gå bra… Hoppas jag…

Men in och besök Kerstin idag för fler fina holos!

Det här lacket har jag fått av Celestine bosatt i Singapore! Besök hennes blogg, hon är jätteduktig på nailarts och är världens gulligaste dessutom. FUN Lacquer – My Lucky Year 2014 var det första jag valde att testa av hennes lack hon skickade, tyvärr fick jag lite bråttom att lacka innan det blev för dåligt ljus och höll på att laga mat samtidigt – så det gick åt helvete…Hacket ni ser på långfingret på bilderna var nog den minsta skadan, högerhanden blev helt söndertrasad.

Men ja, det här är väl ingen ren holo direkt, men jag tycker mig se lite holoskimmer i det iaf.  I övrigt är det en duochrom i guld och rosa, rätt fint faktiskt! Kanske att det inte riktigt klär mina händer just nu men det är väldigt fint. Jag gillar ändå finishen måste jag säga.

Här är det nog tre lager om jag inte minns fel, bra torktid även om det var tryckkänsligt även en halvtimme senare.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

FUN Lacquer är ett märke från Singapore, du hittar dem här på StoreEnvy. Jag vet inte om de skickar till Sverige.

English: FUN Lacquer – My Lucky Year 2014, gold duochrome holo from Singapore. Pretty but not perfect for my skintone at the moment.

imageimageimageimageimage

Comments are closed.