Karin sitter med laptopen i knät och surfar, Anders ligger och tittar på Ballar av Stål.

K: Jag har fan ett värdelöst liv!
A: Va?
K: Ja, jag har inga vänner, sitter inne jämt, har inte råd med ett skit…
A: Har du läst en massa bloggar nu igen?

Ja vad säger man, bloggläsandet skadar min självkänsla…

 1. Äh, vad är nu detta? Du är ju superbra! Driver en förträfflig blogg och har vågat starta eget! Det är ju suveränt! Sträck på dig och var stolt kvinna! :-)

 2. Äh, BS!
  Jag känner likadant (speciellt efter bloggläsande), men skillnaden mellan dig och mig är att du har en skitbra idé med Nailmail, flera bra bloggar, du har bara EN katt (jag har fyra, varav en bajsar på golvet när han är sur och honan kissmarkerar för tillfället eftersom hon löper och vi har inte råd att kastrera henne), du tjänar iaf lite pengar och är skitsnygg. Så det så.

  Saintbellas senaste bloggpost: Nytt från nagellackslådan #10: H&M Precious Principessa.

 3. Ninni: Jaja, jag vet, men den är inte tillräckligt bra…
  Saintbella: Bloggar är skit för självkänslan! Tjänar tyvärr inte tillräckligt, får ingen a-kassa nu tex och inget från Nailmail.

 4. Men Karin, du måste läsa helt andra bloggar än jag! För ”mina” bloggare lever väldigt…tja, VERKLIGA liv, kan man nog säga :) Du är en av dem, men det finns så många fler därute! Där finns dålig ekonomi, ångest, depression, ensamhet-men också sådant som ger livet en gnutta mening i allt elände! Jag blir faktiskt glad av att läsa om sådant, för då känner jag mig mindre misslyckad och alienerad :) Jag har inte längre ekonomiska bekymmer (tack och lov!) men vännerna lyser med sin frånvaro, jag gör sällan något kul, lider fortfarande av sviter efter min depression och livet känns allt annat än glamoröst och sorglöst. Då är det tröstande att veta att vi är fler som kämpar på! Sluta läs de där bloggarna, vännen, och kram på dig :)

 5. Jag tror att man måste komma ihåg att de flesta av oss går igenom tuffa perioder då och då. Men det blir bättre! Jag och sambon har haft det tufft i ett och ett halvt år eftersom han har varit arbetslös utan a-kassa, vilket innebär att vi levt på bara min lön. Dessutom har han drabbats av depression och social fobi. Nu börjar det se ljusare ut efter att han gått i kbt-terapi ett tag och kanske har ett bra jobb på gång. Äntligen!

 6. Tänka sig att jag kom till precis samma insikt häromdagen… Bestämde mig då för att inte läsa några fler ”låtsas-bloggar”. Tog bort en hel drös med bloggar från ”mina favoriter” och ett ytterst fåtal blev kvar, däribland din, vackraste Karin! Du ska vara stolt över dig själv som har både mod och självinsikt nog att våga vara ärlig och äkta i en ytlig tid som denna. Det är med kärlek jag läser dina inlägg varje dag och gläds över det faktum att det fortfarande finns genuina människor kvar.:)

 7. Stora kramen till den duktiga Karin, som kan så himla mycket, gör så mycket bra. Du, Rom byggdes inte på en dag !
  Ett stabilt företag tar tid att utveckla och startåret kostar mer än det ger, men så snart ni får ordning på bokföring, deklaration osv så ser ni hur mycket /litet det faktiskt ger. Ekonomibiten måste prioriteras nu i Nailmail. Kontakta NFC och be att få ett möte med en revisor, de kan fixa det.
  Du kan, du kan, du kan, du kan !
  Du är bra, du är bra, du är bra !
  Du är helt enkelt bäst !

 8. Moonstruck: Jag kommer upp till dig i sommar så får vi umgås lite!! :D

  Tintomara: Exakt så där har vi det också, förutom att ingen av oss har lön eller a-kassa. Men ja, det ser ljusare ut här också.

  Internal Flame: Åhh, men tack! Det där värmer så mycket mer än du anar! Jag måste verkligen rensa bort alla ytliga bloggare, de är verkligen hemska att läsa när man mår dåligt över sin situation… Tack för att du tycker jag är äkta!

  HMS: Jaa, jag vet, vi ska fixa det! TACK!!!! <3

Comments are closed.