30 april, 2024

Gline och Glane i skyltfönstrena

Idag har jag fått en del gjort, faktiskt, trots att jag hellre stannat hemma i sängen. Jag är lika trött som alltid och ångesten ligger djup i magen, men det är väl bara att bita ihop och låtsas som om det regnar. Först blev det iaf ett besök hos tandläkaren och därefter en evig språngmarsch från Postombud till Postombud, från innerstan till förorten. Har inte hittat tillräckliga mängder kuvert än, men ska till Linköping imorgon – förhoppningvis hittar jag ett antal till där. Nästa månad hoppas jag verkligen att jag kan beställa dem från posten.se i god tid!

Nu håller vi också på att utvärdera Nailmail på en massa olika plan, deadline har vi satt till första veckan i juni. Då SKA vi söka ALMI-bidrag!

Detta är dagens iaf, svagt grön skugga på en bas av Dignity. Trött.

3 tankar på “Gline och Glane i skyltfönstrena

  1. Spännande med bidrag- hoppas allt går vägen. Jag önskar jag kunde hjälpa dig med organisationen av lack- just organisera grejor har alltid varit nåt jag tyckt varit kul (OBS- inte matematiska saker av någon anledning).

    Veronicas senaste bloggpost: Leverans från Lily Lolo

  2. Veronica: Hah, jag är också matteallergiker!! Jag kan organisera också rätt bra, men just matten och bokföringen är riktigt svårt för mig…

Kommentarer är stängda.