24 april, 2024

To Do inför Bloggfest

På lördag ska jag på bloggfest här i Norrköping och jag känner inte alls för det! Dels gillar jag inte att festa, men just nu känner jag mig rätt sjuk med…

Jag har en massa jag måste fixa med också inför festen eftersom Nailmail ska sponsra (ni ser, 100 bloggare som skriver om Nailmail måste väl ge nåt resultat?) men jag orkar verkligen inte sätta igång med det!

♣ Måste ta reda på hur många som är anmälda, så jag kan fixa fram de antal lack jag behöver.
Måste köpa små organzapåsar att lägga lacken i samt visitkort. Var finns såna på stan, Tiimari? Blev cellofanpåsar istället. Funkar nog det med hoppas jag, även om det inte är lika gulligt.
♣ Måste packa alla dessa små påsar… När ska jag hinna det?
Måste antingen springa på stan för att hitta en klänning eller prova de två jag har hemma. Jag hatar klänning och jag hatar mina ben! Dessutom vet jag inte om jag kan gå omkring i högklackat heller eftersom jag stukat foten! Skulle hellre vilja vara klädd i skoteroverall just nu… Dessutom är det jag och 99 modebloggare som kommer, känns ju jävligt bra! Min klänning från Myrorna är jag iaf ensam om!
Jag skulle behöva klippa mig också. Gjort!
Och bleka håret… Medel inköpt, ska blekas ikväll!
♣ Dessutom ska jag alltså jobba hela veckan, idag till onsdag kväll till 22, torsdag och fredag vanlig arbetstid. Åhh jag orkar inte… =(

Uppdatering: Sorry för neggot, jag kommer såklart tycka det blir jättekul! Är lite småförkyld och trött nu bara.

6 tankar på “To Do inför Bloggfest

  1. Jaa, jag lovar! Är nog mest lite småförkyld! Lovar att vara på g på lördag! :D

  2. det kommer nog att bli kul för dig!!!Ville bara säga att jag har betalat min räkning för nailmail,hoppas det ordnar sig..!ha det gott!

    ingegerds senaste bloggpost: Nailmail…

Kommentarer är stängda.