clinique-madeofsteel-1

Så var det söndag och jag har en lååång underbar dag helt ensam framför mig! Förlåt Anders och Nadine, men satan så skönt det är att slippa er efter en helg med umgänge 24-7 …

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ännu ett lack från Clinique nya serie med lack, där formulan är till för den känsliga huden runt ögat. Denna gång stålgrå Made Of Steel, ett skimmerlack med skimmer i blått och grått. Syns inte mycket av det dock, ser mest metalliskt ut. Det är väldigt fint i flaskan, men kanske lite platt på nageln. Här har jag använt två lager utan topplack, kanske att ett tredje lager och topplack hade gjort resultatet snyggare.

Bra torktid dock och detta var ganska lätt att få snygga kanter med. Tyvärr är de lack jag testat från Clinique inte så snygga, jag har ett till att visa någon dag. Men är inte så imponerad, synd att stora makeupmärken sällan gör spännande lack!

Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan och skriv en kommentar vetja!

clinique-madeofsteel-2clinique-madeofsteel-3clinique-madeofsteel-4clinique-madeofsteel-5

  1. Jag gillar! Kul att Clinique kommer med lack också :) Kanske lite väl platt, men jag tror att många gillar svarta lack som inte är kolsvarta krämlack, utan har lite skimmer i!

  2. Skönt att läsa att det är fler än jag som faktiskt vågar säga rakt ut att det kan vara skönt att vara ifrån de andra i hushållet ibland. ;-)
    Lacket är inte alls min kopp av te, fint men för mörkt för min smak.

Comments are closed.