ons-1408-1

Hemma från dagens arbete, ska strax åka till Postterminalen med piCture pOlish-paketen, hoppas de hinner fram före fredag! Är så grymt trött idag, hoppas jag hinner med en liten tupplur innan mamma kommer hit.

Idag har jag en mejk med Make Up Store-skuggan Giallo Damasco igen. Denna gång i kombination med bruna Deadly, det blev mycket bättre. Nu fick GD chansen att synas lite och inte drunkna i andra gröna nyanser. Och jag vet att ni tycker mina eyeliners är tråkiga och att de borde vara större vingar – men det måste jag helt klart öva på!

Nå, ganska enkel mejk men kände mig fin idag. Det var rätt nice att ha utsläppt hår idag också =) JR Liggett’s fluffigt!


ons-1408-2ons-1408-3

Produktlista

Hud
Foundation: Lily Lolo Mineral Foundation – Popcorn
Rouge: Apolopsophy – bronzer

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Deadly. Marble Eyeshadow – Giallo Damasco.
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Eyeliner: Eyeko Skinny Mini Liquid Eyeliner Black

Läppar: Clinique Chubby Stick

Attityd: Trött efter en sömnlös natt… *gäsp*

Såhär såg jag ut 9e augusti 2012….

  1. Men neeeej! Du har inte alls tråkig eyeliner, den är jättefin ju! Det är bara jag som alltid vill ha mycket vinge, speciellt vid neutrala skuggningar, det betyder inte att du måste ha det! Det där är skitsnyggt precis som det är!

Comments are closed.